Εφημερίδα Κοινωνική

Απάντηση προέδρου ΔΗΡΑΠ στον Νίκο Μπελαβίλα

 Breaking News

Απάντηση προέδρου ΔΗΡΑΠ στον Νίκο Μπελαβίλα
10 Δεκεμβρίου 2020

Οι Συκοφαντίες του Νίκου Μπελαβίλα και του «Πειραιά για Όλους»,προς το πρόσωπο μου.

Πάντων δεινότατόν ἐστι διαβολή, κύριε Μπελαβίλα…

Λυπάμαι βαθύτατα που πρέπει να εξηγήσω σε έναν εκλεγμένο εκπρόσωπο δημοκρατικού κόμματος τι σημαίνει η λέξη «απέναντι» για την περίπτωση της Χρυσής Αυγής. Όμως θα το κάνω, διότι απόψε -προς μεγάλη μου έκπληξη- ακολουθήσατε την επικίνδυνη για τη δημοκρατία μας ατραπό της συκοφαντίας.
Απέναντι από τα κελιά της Χρυσής Αυγής, κύριε Μπελαβίλα, βρίσκονται οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ της 17Ν και απέναντί τους θα βρεθούν και οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ της Marfin (που ακόμα κρύβονται). Είτε με τον μανδύα του εθνικισμού, είτε με τον μανδύα της αριστεράς, η δημοκρατία μας φροντίζει αργά ή γρήγορα να αποκαλύπτει την κοινή τους φύση και να τους τιμωρεί παραδειγματικά. Σε αυτούς αναφερόμουν και το γνωρίζετε πολύ καλά. ( Είχε διευκρινιστεί και στους συνεργάτες σας)
Θλιβερή η προσπάθειά σας να ΔΙΑΣΤΡΕΨΕΤΕ τα λεγόμενά μου, χρησιμοποιώντας λέξεις που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ, συσχετίζοντας τους Δημοτικούς Συμβούλους της αριστεράς σε έναν αυθαίρετο συλλογισμό σας που αδυνατώ -και ειλικρινά φοβάμαι- να παρακολουθήσω.
Άξιον απορίας που στη λέξη «απέναντι» ταυτιστήκατε «αυτομάτως».
Το σχετικό απόσπασμα από την σημερινή μου τοποθέτηση είναι αδιάψευστος μάρτυρας της στάσης μου απέναντι στο χρυσαυγιτισμό, αλλά και αφορμή να αναρωτηθείτε ποιος από τους δύο μας θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη.
Ντροπή σας.
Υ.Γ. Να υποθέσω ότι τους διέφυγε να ζητήσουν την αποπομπή μου απο τη θέση του πρόεδρου στη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας ή εκεί δεν πειράζει να είναι κάποιος κρυφοχουντικός και με αντικουμουνιστικο παραλήρημα .

 

Αλεξανδρος Δ. Τζεφεράκος

Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά.
Πρόεδρος Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά .
Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ