Εφημερίδα Κοινωνική

Σεισμός, συνωστισμός και… κορωνοϊός: Τα πάρτι που δημιουργούν εστίες διασποράς και προκαλούν την κοινή γνώμη

 Breaking News

Σεισμός, συνωστισμός και… κορωνοϊός: Τα πάρτι που δημιουργούν εστίες διασποράς και προκαλούν την κοινή γνώμη
22 Νοεμβρίου 2020

Σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό δίνει η Ελλάδα, η οποία βρίσκεται στο δύσκολη θέση εξαιτίας των κρουσμάτων και των ανθρώπων που χρειάζονται νοσηλεία ή διασωλήνωση για να παλέψουν με τη φονική νόσο.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι που αρνούνται να συμβιβαστούν με την πραγματικότητα και τα μέτρα που έχουν παρθεί, έτσι ώστε η χώρα να βγει από τη δύσκολη θέση και να μη θρηνήσει άλλο κόσμο.

Σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη, όπου οι υγειονομικοί δίνουν ψυχί και σώματι για να σώσουν τους συνανθρώπους τους, κάποιοι άλλοι διασκεδάζουν αγνοώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης και προκαλώντας την κοινή γνώμη.

Πρώτος από όλους, ο πρόεδρος του ΔΣΑ, ο οποίος διοργάνωσε πάρτι γενεθλίων στο γραφείο του και μάλιστα, πάνω στον… ενθουσιασμό, οι παριστάμενοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα «σεισμός, σεισμός, Δημήτρης Βερβερσός και συνωστισμός».

Την ίδια στιγμή, στη Θεσσαλονίκη διεξαγόταν ένα άλλο πάρτι γενεθλίων, αυτό μιας 18χρονης. Ύστερα από καταγγελία, η αστυνομία εντόπισε σε διαμέρισμα τα ξημερώματα, 8 άτομα, με την κοπέλα να δέχεται πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ οι συμμετέχοντες πρόστιμα των 300 ευρώ.

Στο Βελεστίνο της Μαγνησίας, στήθηκε ένα μικρό πανηγύρι με κλαρίνα, μουσική και ποτό από κτηνοτρόφους. Το γλέντι ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής. Με εντολή εισαγγελέα, οι 9 που συμμετείχαν στο γλέντι ταυτοποιήθηκαν από το βίντεο που κυκλοφόρησε και συνελήφθησαν.

Βραδινό γλέντι με 10 άτομα διέκοψαν οι αστυνομικοί σε επιχείρηση εστίασης στα Χανιά, ενώ πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε σε καφετέρια στο Ρέθυμνο, το οποίο είχε καθιστούς πελάτες στον χώρο του.

 

ΠΗΓΗ


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ