Εφημερίδα Κοινωνική

Πήραν «φωτιά» οι παραγγελίες – «Βουνά» από κούτες και ουρές έξω από καταστήματα ΕΛΤΑ

Πήραν «φωτιά» οι παραγγελίες – «Βουνά» από κούτες και ουρές έξω από καταστήματα ΕΛΤΑ
25 Νοεμβρίου 2020

Μεγάλο όγκο παραγγελιών, είτε διαδικτυακών είτε τηλεφωνικών, έχουν να διαχειριστούν εν μέσω του lockdown τόσο τα καταστήματα όσο και οι εταιρείες ταχυμεταφορών.

Μπορεί οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον χώρο του λιανεμπορίου να αγωνιούν για την επόμενη ημέρα και να μετρούν τις ζημιές από τα δύο lockdown, ωστόσο υπάρχουν επιχειρήσεις που πλέον σταματούν να δέχονται ηλεκτρονικές παραγγελίες, μέχρι νεοτέρας, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις υπάρχουσες παραγγελίες.

Την ίδια ώρα, οι υπάλληλοι των εταιρειών κούριερ σηκώνουν τεράστιο βάρος αυτή την περίοδο, όπως και στην πρώτη καραντίνα, καθώς τρέχουν να προλάβουν τις εκατοντάδες παραγγελίες, με αποτέλεσμα να μην λείπουν και οι μεγάλες καθυστερήσεις.

Ουρές και κούτες έξω από καταστήματα ΕΛΤΑ

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες έξω από καταστήματα ΕΛΤΑ στο Παλαιό Φάληρο, όπου σχηματίζονται ουρές από πολίτες που σπεύδουν να παραλάβουν τις παραγγελίες τους. Παρόλο που οι πολίτες φορούν μάσκες, με τόσο κόσμο είναι πολύ δύσκολο να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις.

Οι κούτες με προϊόντα σχηματίζουν «βουνά» έξω από τα καταστήματα, όπως σε αυτό του Πειραιά, με τους υπαλλήλους να κάνουν «αγώνα δρόμου» για να τα παραδώσουν όσο πιο σύντομα γίνεται.

ΠΗΓΗ


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ