Εφημερίδα Κοινωνική

Όμιλος Γκριμάλντι: Δρομολογεί το 1ο από τα 12 νεότευκτα υβριδικά πλοία

 Breaking News

Όμιλος Γκριμάλντι: Δρομολογεί το 1ο από τα 12 νεότευκτα υβριδικά πλοία
22 Νοεμβρίου 2020

Ένα μήνα μετά την παραλαβή του νεότευκτου «Eco Valencia» ο όμιλος Γκριμάλντι το δρομολογεί στη Μεσόγειο. Πρόκειται για το πρώτο από τα 12 υβριδικά ro-ro πλοία  που παρήγγειλε το 2018 στα κινεζικά ναυπηγεία  Jinling located in Nanjing.

Ο Εμάνουελ Γκριμάλντι  Managing Director και ο Γκουίντο Γκριμάλντι εμπορικός διευθυντής υποδέχθηκαν το πλοίο.Είμαστε περήφανοι και ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε το Eco Valencia στο στόλο μας. Δρομολογείται άμεσα στη γραμμή Ιταλίας-Ισπανίας και είναι ναυπηγημένο με τεχνολογία φιλική στο περιβάλλον κια πολλές καινοτομίες» τόνισε ο Εμάνουελ Γκριμάλντι ενώ ο Γκουίντο Γκριμάλντι επεσήμανε από την πλευρά του:

«Το νέο μας πλοίο είναι αποτέλεσμα του «πράσινου οράματος» που έχει ο όμιλος το οποίο εμπνέει και οδηγεί τις επιλογές μας και τις επενδύσεις μας. Βλέποντας τις προσπάθειες μας να υλοποιούνται μας εμψυχώνει να συνεχίσουμε σε αυτή τη ρότα παρά τις δυσκολίες από την ιστορική περίοδο την οποία ζούμε» 

Το πλοίο έχει τη διπλάσια μεταφορική ικανότητα από το μεγαλύτερο έως τώρα πλοίο του ομίλου. Είναι το 1ο από τη  Grimaldi Green 5th Generation (GG5G) class. Μεταφέρει πάνω από 7.800 linear meters που ισοδυναμούν με 500 τρέιλερ.Λόγω της νέας τεχνολογίας και των καινοτόμων συστημάτων του καταναλώνει μερικές ποσότητες καυσίμων από ό,τι άλλα πλοία. Το ιταλικό Νηολόγιο το χαρακτήρισε ως «Green Plus» και το ενέταξε σε αυτή την κατηγορία πλοίων.

Θα εξυπηρετεί τη γραμμή Σαβόνα-Μπαρτσελόνα-Βαλένθια.

 

*ΠΗΓΗ: NEWMONEY.GR


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ