Εφημερίδα Κοινωνική

Κρήτη: Ισόβια για τη δολοφονία του συντρόφου της με το ψαλίδι!

Κρήτη: Ισόβια για τη δολοφονία του συντρόφου της με το ψαλίδι!
25 Νοεμβρίου 2020

Ομόφωνα ένοχη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου η 45χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία του 56χρονου Γάλλου, σε ξενοδοχείο στον Τσούτσουρα.

Σύμφωνα με το CretaLive, δεν της αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό!

Έτσι της επιβλήθηκε η ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη και θα επιστρέψει στη φυλακή.

Νωρίτερα στην αγόρευση της η εισαγγελέας έδρας είχε προτείνει την ενοχή της σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Μεταξύ άλλων η εισαγγελέας ανέφερε ότι υπήρξε πάλη ανάμεσα στο θύμα και στην κατηγορούμενη παρά το γεγονός ότι η γυναίκα το αρνείται. Αναφέρθηκε ακόμα στο πόρισμα του ιατροδικαστή, σύμφωνα με το οποίο ο 56χρονος δεν θα μπορούσε να είχε αυτοτραυματιστεί σε κάποια συγκεκριμένα σημεία ενώ τα τραύματα ήταν διάσπαρτα.

Κατά την εισαγγελική λειτουργό η 45χρονη επικαλείται την εκδοχή του αυτοτραυματισμού, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι ο 56χρονος στο παρελθόν είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Ως προς το DNA και το γεγονός ότι δεν ανιχνεύτηκε δικό της γενετικό υλικό στις λαβές του ψαλιδιού αλλά μικτό γενετικό υλικό του θύματος και 2ου ατόμου, ανέφερε ότι πιθανότατα υπερίσχυσε αυτό του 56χρονου λόγω της μεγάλης ποσότητας αίματος.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ