Εφημερίδα Κοινωνική

Κορωνοϊός – lockdown: Δεν υπάρχει όριο SMS στο 13033

 Breaking News

Κορωνοϊός – lockdown: Δεν υπάρχει όριο SMS στο 13033
10 Νοεμβρίου 2020

Καμία αλλαγή δεν έχει επέλθει στη λειτουργία του πενταψήφιου αριθμού 13033, στον οποίο αποστέλλονται τα μηνύματα για τις μετακινήσεις των πολιτών την περίοδο του lockdown, διαβεβαιώνει το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Κύκλοι του σημειώνουν ότι «λειτουργεί ακριβώς όπως και στην πρώτη περίοδο περιορισμού των μετακινήσεων. Αυτό σημαίνει ότι κανένα στοιχείο των μηνυμάτων δεν καταχωρίζεται – ούτε καν ανωνυμοποιημένο. Το μόνο που μετριέται είναι το πλήθος των μηνυμάτων».

Επομένως, δεν τίθεται θέμα «κόφτη» στις μετακινήσεις των πολιτών σε αντίθεση με τα όσα δήλωσε χθες ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Μιλώντας στον ANT1, ο κ. Σταμπουλίδης εξήγησε ότι μπορεί τα SMS στο 13033 να μην έχουν όριο, αλλά αν το σύστημα εντοπίσει πολλές μετακινήσεις από έναν αριθμό μπορεί να τον εμποδίσει και να «αρνηθεί» την έξοδο. «Οριο δεν υπάρχει ως διαδικασία, όμως το σύστημα αν δει ότι κινείστε πολλές φορές» θα σας κόψει, δήλωσε χαρακτηριστικά.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ