Εφημερίδα Κοινωνική

ΤΑΚΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ: Ζητά απαντήσεις για την παρουσία της «Ελληνικής Αυγής Πειραιά» στο δημοτικό συμβούλιο

ΤΑΚΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ: Ζητά απαντήσεις για την παρουσία της «Ελληνικής Αυγής Πειραιά» στο δημοτικό συμβούλιο
21 Οκτωβρίου 2020

Ερώτημα προς το ΥΠΕΣ, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και την ΚΕΔΕ έστειλε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Τάκης Αβραμίδης, επισημαίνοντας και ρωτώντας για τα εξής: «Την 7η Οκτωβρίου το Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων Αθήνας, με απόφαση του έκρινε ένοχα τα ηγετικά στελέχη του κόμματος της Χρυσής Αυγής για το κακούργημα της συγκρότησης , διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. Ενόψει του ότι με την ανωτέρω απόφαση το Δικαστήριο καταδικάζει το κόμμα της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση κατά την έννοια του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα, παρακαλώ όπως με ενημερώσετε:

-Εάν τυγχάνει εφαρμογής κάποια πειθαρχική κύρωση σε βάρος των δύο Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Παράταξης «Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά».

-Εάν η υπό κρίση περίπτωση εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής του άρθρου 237 του Ν. 3852 /2010 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 130 του Ν. 4555/2018 και ισχύει.

-Εάν υπέχω κάποια άλλη σχετική υποχρέωση εκ του νόμου, υπό την ιδιότητά μου ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ