Εφημερίδα Κοινωνική

Δεν επιβεβαιώνεται η «έκρηξη» στα κρούσματα – Δήλωση δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Δεν επιβεβαιώνεται η «έκρηξη» στα κρούσματα – Δήλωση δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας
15 Οκτωβρίου 2020

Στις πληροφορίες που ανέφεραν χθες ότι βαρύ επιδημιολογικό φορτίο παρατηρείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, απαντά ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Απάντηση στα περί μεγάλου επιδημιολογικού φορτίου στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, δίνει ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος.

Μιλώντας στο Sputnik, δήλωσε άγνοια για το πώς προκύπτει κάτι τέτοιο και υπογραμμίζει ότι «ο χάρτης της Αττικής είναι σχεδόν όλος στο κόκκινο, όχι μόνο το Κερατσίνι».

 «Η εικόνα της περιοχής μου εξ όσων γνωρίζω δεν μου δίνει κάτι ανησυχητικό από την άλλη, μόνο τα κρούσματα στα σχολεία γνωρίζω κι αυτά είναι ελεγχόμενα. Δεν έχω συνολική εικόνα του δήμου. Ζήτησα από τον ΕΟΔΥ να έρθουν και σε εμάς τα κλιμάκια για rapid test» ανέφερε.

Ο ίδιος κάνει λόγο για συνομιλία που είχε με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, που του είπε ότι «αν υπήρχε λόγος να γίνει κάτι πιο έκτακτο στην περιοχή σας ή έτρεχε κάτι πιο σοβαρό, θα σε είχαμε ενημερώσει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας επιβεβαιώνεται κάτι πιο ανησυχητικό, κάτι διαφορετικό για αυτές τις περιοχές του Πειραιά απ” ό,τι ισχύει για την υπόλοιπη Αττική. Αντίθετα, όπως μας ανέφεραν, κάποιες περιοχές έχουν μια παροδική αυξομείωση κρουσμάτων ενίοτε, αλλά ύστερα υποχωρούν.

Σημειώνεται ότι, χθες, μεταδόθηκε ότι βαρύ επιδημιολογικό φορτίο παρατηρείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ