Εφημερίδα Κοινωνική

Nοσοκόμα σε φυλακή, αντάλλαξε πάνω από 500 «ακατάλληλα» μηνύματα με κρατούμενο

Nοσοκόμα σε φυλακή, αντάλλαξε πάνω από 500 «ακατάλληλα» μηνύματα με κρατούμενο
22 Οκτωβρίου 2020

Μια νοσοκόμα σε φυλακή, απέφυγε την φυλάκιση αφού αντιμετώπιζε ποινή επειδή αντάλλαξε πάνω από 500 «ακατάλληλες» κλήσεις και μηνύματα με έναν τρόφιμο κατά τη διάρκεια 16 ημερών.

Η Έμιλι Γκρίν, 24 ετών, απολύθηκε από τη θέση της ως νοσοκόμα προσωπικού στο HMP Humber αφού ανακαλύφθηκε ότι είχε εμπλακεί σε μια «ακατάλληλη» σχέση με έναν τρόφιμο.

Ένα απαγορευμένο κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκε κρυμμένο μέσα σε μια καρέκλα στο κελί του κρατούμενου, είχε πάνω από 500 μηνύματα, κλήσεις και φωνητικά μηνύματα από μια επαφή αποθηκευμένη ως «xxx».

NOSOKOMA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, πραγματοποιήθηκαν 508 συνομιλίες μεταξύ της Green και του κρατούμενου, με 168 από αυτές να ξεκινούν από εκείνη.

Η ασφάλεια ανέφερε πως ενώ οι άλλοι κρατούμενοι έβγαιναν για προαυλισμό εκείνος έμενε μέσα στο κελί, γεγονός που τους θορύβησε.

Η νοσηλεύτρια είχε τέσσερις προσωπικές συναντήσεις με τον τρόφιμο για ιατρικούς λόγους στο διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου, αλλά είχε πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία του εννέα φορές, κάτι που δεν μπορούσε να εξηγηθεί.

Ο Green, από το βόρειο Hull, εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Hull Crown τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, για να δικαστεί αλλά τελικά δεν φυλακίστηκε.

Ο δικηγόρος της ανέφερε πως πήρε το μάθημά της και άλλαξε δουλειά.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ