Εφημερίδα Κοινωνική

Με 500 λεωφορεία θα ενισχυθεί ο ΟΑΣΑ μέχρι το τέλος του χρόνου

 Breaking News

Με 500 λεωφορεία θα ενισχυθεί ο ΟΑΣΑ μέχρι το τέλος του χρόνου
16 Οκτωβρίου 2020

Με 500 λεωφορεία θα ενισχυθεί το δίκτυο του ΟΑΣΑ μέχρι το τέλος του χρόνου, δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι από τη Δευτέρα θα ενταχθούν στο δίκτυο 80 από τα 200 λεωφορεία των ΚΤΕΛ, που θα εκτελούν περιφερειακές γραμμές της Αττικής. Ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε και στις άμεσες προσλήψεις προσωπικού που θα γίνουν στα λεωφορεία, αλλά και στον νέο διαγωνισμό για την απόκτηση 1.000 νέων λεωφορείων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αρκετά από τα οποία θα είναι ηλεκτρικά. Μάλιστα, τις επόμενες μέρες έρχονται στην Αθήνα τρία ηλεκτρικά λεωφορεία για να δοκιμαστούν στις συνθήκες της πρωτεύουσας.

Ο υπουργός υπογράμμισε ότι, αντίθετα με όσα υποστηρίζουν ορισμένοι, με τις κινήσεις αυτές ενισχύεται ο δημόσιος χαρακτήρας των αστικών συγκοινωνιών. Τόνισε επίσης ότι από την 1η Νοεμβρίου τίθεται σε λειτουργία ο ενιαίος πομποδέκτης στους αυτοκινητόδρομους, ενώ στόχος του υπουργείου είναι μέσα στο 2021 να διενεργηθεί ο νέος διαγωνισμός για τα ηλεκτρονικά διόδια στους αυτοκινητόδρομους.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ