Εφημερίδα Κοινωνική

ΜΑΣΟΥΤΗΣ – ΜΕΒΓΑΛ: «εδώ, για σένα» με «αγάπης έργα» για τα παιδιά

ΜΑΣΟΥΤΗΣ – ΜΕΒΓΑΛ: «εδώ, για σένα» με «αγάπης έργα» για τα παιδιά
09 Οκτωβρίου 2020

Η εταιρεία Μασούτης συνεργάζεται με τη ΜΕΒΓΑΛ και υλοποιεί στα 331 καταστήματά της, από τις 7 έως τις 27 Οκτωβρίου, τη δράση «Ένα για σένα, ένα για τα παιδιά». Για κάθε ένα λίτρο φρέσκο γάλα ΜΕΒΓΑΛ που αγοράζεται για το συγκεκριμένο διάστημα, ο Μασούτης και η ΜΕΒΓΑΛ προσφέρουν άλλο ένα λίτρο στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Χαμόγελο του Παιδιού Θεσσαλονίκης, στο Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία, στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου, στο Ορφανοτροφείο Θηλέων ΜΕΛΙΣΣΑ, στον παιδικό σταθμού του Σωματείου Οι Φίλοι του Παιδιού.

Έτσι οι δύο εταιρείες, με κοινή ανακοίνωση τους καλούν όσους επιλέγουν τον Μασούτη για τις αγορές τους και τη ΜΕΒΓΑΛ για το τραπέζι τους, να θυμηθούν, από τις 7 έως τις 27 Οκτωβρίου, να προσθέσουν στο καλάθι τους τουλάχιστον ένα λίτρο φρέσκο γάλα ΜΕΒΓΑΛ. Γιατί το γάλα είναι απαραίτητο για τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή κάθε παιδιού!

Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και εκτίμηση μεταξύ των δύο εταιρειών αλλά και το γεγονός ότι μοιράζονται κοινές αξίες για τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς και τη στήριξη ευάλωτων συνανθρώπων μας δημιούργησαν την απαραίτητη βάση, ώστε να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους συνεργασία στο πεδίο της κοινωνικής ευθύνης. «Ένα για σένα, ένα για τα παιδιά» και η συνεργασία Μασούτης – ΜΕΒΓΑΛ πολλαπλασιάζει τη δική σας αγάπη μαζί με τα χαμόγελα των παιδιών!, τονίζουν οι δύο εταιρείες σε κοινή ανακοίνωση τους.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ