Εφημερίδα Κοινωνική

«Κόλλησε» ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ από έργα φυσικού αερίου! -Ξαφνική «τομή» στην οδό ΤΣΑΜΑΔΟΥ -Εργάτες της «ΘΕΜΕΛΗ» σε ρόλο τροχονόμων

 Breaking News

«Κόλλησε» ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ από έργα φυσικού αερίου! -Ξαφνική «τομή» στην οδό ΤΣΑΜΑΔΟΥ -Εργάτες της «ΘΕΜΕΛΗ» σε ρόλο τροχονόμων
14 Οκτωβρίου 2020

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, στην «καρδιά» του Πειραιά, στη συμβολή των οδών Τσαμαδού και Ανδρούτσου γίναμε αυτόπτες μάρτυρες των έργων που έκανε η εταιρεία «ΘΕΜΕΛΗ» για τοποθέτηση φυσικού αερίου. Εντύπωση μας προκάλεσε ότι ήταν 10 το πρωί και η «τομή» γινόταν κάθετα της οδού Τσαμαδού, απ’ όπου περνούν 10 συγκοινωνιακές γραμμές καθώς και Ι.Χ. με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να «διοχετεύονταν» από… εργάτες της «ΘΕΜΕΛΗ» στην οδό Υψηλάντου και τα λεωφορεία να είναι εγκλωβισμένα εντός της οδού Τσαμαδού καθώς δεν μπορούσαν να στρίψουν ούτε αριστερά ούτε δεξιά, λόγω στενώσεων των παράδρομων!

Δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο ενώ επιβάτες που κάθονταν στις στάσεις (Βενιζέλου, Ευαγγελίστριας, Τζαβέλα) περίμεναν μάταια τη διέλευση των λεωφορειακών γραμμών.

Καλό θα είναι όταν προγραμματίζονται τέτοια έργα, να ενημερώνονται όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και να κοινοποιούνται οι αποφάσεις και οι αδειοδοτήσεις, για να είναι όλοι προετοιμασμένοι και να μην την «πληρώνει» ο Πειραιάς!

11

 

 

 

 

 

 

22

 

 

 

 

 

 

33

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ