Εφημερίδα Κοινωνική

Επίκεντρο συζητήσεων του Δημάρχου Σαλαμίνας ο Βλητικός Σταθμός

Επίκεντρο συζητήσεων του Δημάρχου Σαλαμίνας ο Βλητικός Σταθμός
15 Οκτωβρίου 2020

Εχθές μαζί με τον Yφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο και τον Βουλευτή Ν.Δ. Β’ Πειραιά Δημήτρη Μαρκόπουλο πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με θέμα την αξιοποίηση του Βλητικού Σταθμού.

Μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από την αρχή της θητείας τους και αφορά ένα ζήτημα που απασχολεί για δεκαετίες όλους τους πολίτες. Ένα πάγιο αίτημα των Σαλαμινίων να αποδοθεί με κάποιον τρόπο ο Βλητικός Σταθμός προς χρήση στον Δήμο.

Με την κατανόηση και την ανταπόκριση του αρμοδίου Υφυπουργού κου. Βεσυρόπουλου αισιοδοξούν για την εξέλιξη του ζητήματος αυτού. Είναι βέβαιο ότι είναι πολύ δύσκολος ο δρόμος αυτός, αλλά δεν θα σταματήσουν να προσπαθούν για τον σκοπό αυτό.

Στο θέμα του Βλητικού Σταθμού είναι πολύ σημαντική η βοήθεια του π. Δημάρχου κου. Θ. Μακρή, που δεν σταματά να εργάζεται πάνω σε αυτό.

Με οργανωμένες κινήσεις, διάλογο και συντονισμένες προσπάθειες συνεχίζουμε με σταθερά βήματα και ελπίζουμε να ευοδωθεί με κάθε τρόπο ο αγώνας μας προκειμένου ο Βλητικός Σταθμός να αποτελέσει και πάλι ζωτικό χώρο της πόλης της Σαλαμίνας.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ