Εφημερίδα Κοινωνική

Επιδότηση μικρών επιχειρήσεων: Αρχίζουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ενίσχυσης

 Breaking News

Επιδότηση μικρών επιχειρήσεων: Αρχίζουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ενίσχυσης
24 Οκτωβρίου 2020

Από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στη 13:00 ως τις 20 Νοεμβρίου στις 15:00 οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής για την ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία του κορονοϊού, μέσω της χορήγησης κεφαλαίου κίνησης, που αγγίζει συνολικά τα 200 εκατ. ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους, προκειμένου να ενισχυθεί η επιχείρησή τους στην ειδική πλατφόρμα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Σημειώνεται, ότι το ύψος της ενίσχυσης για κάθε δικαιούχο θα είναι από 5.000 ευρώ – 50.000 ευρώ.

Η Περιφέρεια Αττικής επισημαίνει επίσης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σχετική συζήτηση αναφορικά με τη δυνατότητα διεύρυνσης των ΚΑΔ που μπορούν να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα ενίσχυσης, καθώς και την προσθήκη επιπρόσθετων νομικών μορφών επιχειρήσεων, μετά από σχετική ενημέρωση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, προκειμένου η πρόσκληση να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις που υπέστησαν πλήγμα από τον κορονοϊό.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ