Εφημερίδα Κοινωνική

Δυτικό Μέτωπο προς δημάρχους: Τι θα κάνετε για το νέο ΧΥΤΑ Φυλής;

Δυτικό Μέτωπο προς δημάρχους: Τι θα κάνετε για το νέο ΧΥΤΑ Φυλής;
19 Οκτωβρίου 2020

Να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους προκειμένου να μην ολοκληρωθεί και να μην υλοποιηθεί ο διαγωνισμός για το νέο ΧΥΤΑ Φυλής, ζητά το “Δυτικό Μέτωπο”, μέσω σχετικής επιστολής που έστειλε στους δημάρχους: Αγ. Αναργύρων-Καματερού, κ. Σταύρο Τσίρμπα Αγ. Βαρβάρας, κ. Λάμπρο Μίχο, Αιγάλεω, κ. Γιάννη Γκίκα, Ιλίου, κ. Νίκο Ζενέτο, Περιστερίου, κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, Πετρούπολης, κ. Στέφανο Βλάχο, Χαϊδαρίου, κ. Βαγγέλη Ντηνιακό.

Θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα 13/10/2020 η Ε.Ε. του ΕΔΣΝΑ συζήτησε το τελευταίο πρακτικό της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για το έργο «Μελέτη, κατασκευή έργων για την α’ φάση αποκατάστασης της ΟΕΔΑ Δυτικής Αττικής και μεταβατικής διαχείρισης αποβλήτων», κύριο αντικείμενο του οποίου είναι η κατασκευή νέου ΧΥΤΑ στη Φυλή.

Το «Δυτικό Μέτωπο» στην επιστολή του προς τους Δημάρχους αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Αν περιμένετε να ολοκληρωθεί πρώτα ο διαγωνισμός για το νέο ΧΥΤΑ Φυλής και μετά να αντιδράσετε, οι πολίτες της Δυτικής Αθήνας θα έχουν κάθε λόγο να πιστέψουν πως η κοινή σας δήλωση στις 24/10/2019 έγινε καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους…»

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ