Εφημερίδα Κοινωνική

Χρυσή Αυγή: Δύο στελέχη της δήλωσαν έτοιμα να συνεργαστούν με την αστυνομία

Χρυσή Αυγή: Δύο στελέχη της δήλωσαν έτοιμα να συνεργαστούν με την αστυνομία
08 Οκτωβρίου 2020

Την πρόθεσή τους να συνεργαστούν με τις Αρχές πριν ακόμη ανακοινωθούν οι ποινές τους έκαναν γνωστή δύο στελέχη της Χρυσής Αυγής από την περιοχή του Περάματος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το πρωί της Πέμπτης (8/10) οι δικηγόροι των δύο αυτών ατόμων εμφανίστηκαν στο Α.Τ. Περάματος και είπαν στους αστυνομικούς πως οι πελάτες τους είναι στη διάθεση των Αρχών για ό,τι τους χρειαστούν και δηλώνοντας πρόθυμοι να συνεργαστούν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί τους εξήγησαν πως μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί οι ποινές και έτσι επεσήμαναν πως θα ενημερωθούν από το δικαστήριο όταν υπάρξουν εξελίξεις.

Οι αστυνομικοί έχουν από κοντά τους Χρυσαυγίτες – Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των ποινών

Η αστυνομία είναι σε ετοιμότητα όσον αφορά την απόφαση του δικαστηρίου για την απόφαση των ποινών για τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Μάλιστα, εδώ και χρόνια οι αστυνομικοί έχουν από κοντά τους Χρυσαυγίτες μιας και ήταν εν αναμονή της ολοκλήρωσης της δίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία είναι σε επιφυλακή και έχει σχέδιο ανάλογα με την απόφαση που θα βγει από το δικαστήριο. Πάντως, η πρόεδρος του δικαστηρίου Μαρία Λεπενιώτη δεν θέλησε να δεσμευτεί για την διάρκεια της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας όταν κλήθηκε να απαντήσει σε σχετική ερώτηση των συνηγόρων υπεράσπισης.

Η διαδικασία συνεχίζεται με τους συνηγόρους υπεράσπισης να ζητούν την αναγνώριση ελαφρυντικών για τους κατηγορούμενους που έχουν κριθεί ένοχοι. Επιπλέον η πρόεδρος διευκρίνισε πως σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας και έως την έκδοση ποινών οι κατηγορούμενοι δεν μπορούν να κρατηθούν.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ