Εφημερίδα Κοινωνική

Αρχίζουν πάλι οι δοκιμές του πειραματικού εμβολίου – Διστακτικές ακόμα οι ΗΠΑ

 Breaking News

Αρχίζουν πάλι οι δοκιμές του πειραματικού εμβολίου – Διστακτικές ακόμα οι ΗΠΑ
04 Οκτωβρίου 2020

H AstraZeneca ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε κλινικές δοκιμές του πειραματικού εμβολίου της κατά της Covid-19 στην Ιαπωνία, και δήλωσε ότι συνομιλεί με τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές ώστε να ξαναρχίσουν οι δοκιμές του εμβολίου και στις ΗΠΑ.Οι δοκιμές του πειραματικού εμβολίου της AstraZeneca κατά του νέου κορονοϊού σε διάφορες χώρες του κόσμου διακόπηκαν τον περασμένο μήνα μετά την εμφάνιση ανεξήγητης ασθένειας σε έναν μετέχοντα. Παρόλο που στις περισσότερες χώρες οι δοκιμές άρχισαν πάλι, στις ΗΠΑ βρίσκονται ακόμα σε παύση, καθώς οι ρυθμιστικές αρχές –εκεί- διεύρυναν την έρευνά τους.

Η βρετανική φαρμακευτική εταιρεία ανακοίνωσε ότι η δοκιμή πρώτου προς μέσου σταδίου του πειραματικού της εμβολίου κατά του νέου κορονοϊού ξανάρχισε στην Ιαπωνία έπειτα από διαβουλεύσεις που είχε με τις εθνικές ρυθμιστικές αρχές, την Japanese Pharmaceuticals και την Medical Devices Agency.

Οι δοκιμές του πειραματικού –αυτού- εμβολίου έχουν ξαναρχίσει τόσο στη Βρετανία όσο και στις Βραζιλία, Νότια Αφρική και Ινδία.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ