Εφημερίδα Κοινωνική

Θετικό κρούσμα COVID-19 σε προπονήτρια του συλλόγου “Σ.ΦΙ.Γ.ΜΟΣ.”

Θετικό κρούσμα COVID-19 σε προπονήτρια του συλλόγου “Σ.ΦΙ.Γ.ΜΟΣ.”
21 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου αναφορικά με θετικό κρούσμα κορωνοιού που βρέθηκε σε προπονήτρια του αθλητικού συλλόγου ρυθμικής γυμναστικής Σ.ΦΙ.Γ.ΜΟΣ. .  Ο Δήμος Μοσχάτου αναφέρει ότι μετά το κρούσμα που εντοπίστηκε, στο γυμναστήριο θα παύσει κάθε λειτουργία και αθλητική δραστηριότητα για τις επόμενες δυο μέρες ώστε να πραγματοποιηθεί πλήρης απολύμανση στον χώρο. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει :

« Ύστερα από ενημέρωση που λάβαμε το απόγευμα της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου, περί θετικού κρούσματος COVID-19 σε προπονήτρια του Συλλόγου “Σ.ΦΙ.Γ.ΜΟΣ.”, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου προβαίνει σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες.

Συγκεκριμένα, με εντολή του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, διακόπτεται η λειτουργία του Κλειστού Γυμναστηρίου στην οδό Μιαούλη από τις ομάδες που το χρησιμοποιούν.

Στον χώρο θα πραγματοποιηθεί απολύμανση και το γυμναστήριο θα παραμείνει κλειστό μέχρι την Τετάρτη. Ως εκ τούτου δεν θα λειτουργήσουν και οι υπηρεσίες του Δήμου που στεγάζονται στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου.

Επίσης, τα μέλη του συλλόγου Σ.ΦΙ.Γ.ΜΟΣ δεν θα κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου για 14 ημέρες.

Για κάθε νεότερη εξέλιξη θα ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας.»


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ