Εφημερίδα Κοινωνική

Σχολικές τσάντες για τις ευπαθείς οικογένειες της Δομής Παροχής Συσσιτίου

Σχολικές τσάντες για τις ευπαθείς οικογένειες της Δομής Παροχής Συσσιτίου
21 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση εξέδωσε μέσω του Γραφείου Τύπου του ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας επισημαίνοντας ότι συνεχίζει να συμπαραστέκεται στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Συγκεκριμένα, μέσω της Δομής Παροχής Συσσιτίου θα συνεχίσουν να διανέμονται δωρεάν σχολικές τσάντες για τα παιδιά των οικονομικά ασθενών οικογενειών και των οικογενειών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.  Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει :

«Στο πλευρό των ευάλωτων οικογενειών που πλήττονται από τις πολιτικές λιτότητας συνεχίζει να βρίσκεται ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας μέσω των δομών αλληλεγγύης που έχει δημιουργήσει.

Με βασικό γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη στήριξη όσων το έχουν ανάγκη, ο Δήμος μας εξακολουθεί, μέσα από πολύπλευρες δράσεις, να υλοποιεί πρωτοβουλίες που συντηρούν και δυναμώνουν την κοινωνική συνοχή.

Συγκεκριμένα, μέσω της Δομής Παροχής Συσσιτίου ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας συμπαραστέκεται για ακόμη μία χρονιά στις οικογένειες της πόλης που έχουν οικονομικές δυσκολίες και τις ευπαθείς ομάδες, διανέμοντας σχολικές τσάντες

στους δικαιούχους της Δομής Παροχής Συσσιτίου.

Η διανομή τους πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Δομής . Πρόκειται σε όλες τις περιπτώσεις για παιδιά ευάλωτων οικογενειών , τα οποία έχουν καταγραφεί και πιστοποιηθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να βρίσκεται με σεβασμό και διακριτικότητα στο πλάι όσων το έχουν ανάγκη για μια όμορφη και επιτυχής σχολική χρονιά.»


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ