Εφημερίδα Κοινωνική

Σαλαμίνα- Παναγόπουλος: Συναντήθηκε τον Υπ. Εσωτερικών, Π. Θεοδωρικάκο

Σαλαμίνα- Παναγόπουλος: Συναντήθηκε τον Υπ. Εσωτερικών, Π. Θεοδωρικάκο
30 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιώργος Παναγόπουλος, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τον Υπουργό Εσωτερικών, κύριο Παναγιώτη Θεοδωρικάκο. Τον ενημέρωσε για τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο, συζήτησαν για θέματα ανάπτυξης του νησιού, των έργων που προγραμματίζονται, τον ευχαρίστησε για την βοήθεια που έχει προσφέρει στον Δήμο και του απένειμε τιμητική κορνίζα για την προσφορά του στην Σαλαμίνα.

Στο πλαίσιο των Σαλαμινίων 2020, οι πολιτικοί αρχηγοί αναφέρθηκαν στην ιστορικότητα του γεγονότος και επεσήμαναν την νίκη ορόσημο τόσο της χώρας μας όσο και ολόκληρου του δυτικού πολιτισμού. Από το Δημαρχείο της Σαλαμίνας ο Υπουργός σημείωσε με την επίσκεψη του ότι παρά τις προκλήσεις της εποχής, η κυβέρνηση θα συνεχίζει να στηρίζει την αυτοδιοίκηση. Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό, τόνισε ότι το χαρτοφυλάκιο της ιστορικής νήσου της Σαλαμίνας είναι εκτενές, όπως εδώ και χρόνια της αξίζει, και σημείωσε πως οι προσπάθειες θα είναι αδιάκοπες και μεθοδευμένες προς την υλοποίηση έργων και καινούριων σελίδων για το μέλλον των πολιτών και του τόπου. «Η κυβέρνηση είναι δίπλα στον πολίτη και όχι στα γραφεία”, δήλωσε ο Υπουργός, ενώ ο Δήμαρχος συμπλήρωσε ότι «Εκτιμούμε βαθύτατα τις παρεμβάσεις της Πολιτείας για την ανάδειξη του έργου και του αγώνα μας».

Ο Υπουργός είπε ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα στον Δήμο όπως και σε όλους τους Δήμους της χώρας μεριμνώντας απερίσπαστα για την βελτίωση της ζωής των πολιτών, την εύρυθμη λειτουργία της αυτοδιοίκησης αλλά και την ανάδειξη ακόμη και κάθε απομακρυσμένου Δήμου της χώρας μας.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ