Εφημερίδα Κοινωνική

Προσφορά αντισηπτικών σε σχολεία του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης από την Astir

Προσφορά αντισηπτικών σε σχολεία του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης από την Astir
21 Σεπτεμβρίου 2020

Η Astir (Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Μονοπρόσωπη ΑΞΕ) προχώρησε σε μια κίνηση έμπρακτης συνεισφοράς και στήριξης των σχολικών δομών της περιοχής, προσφέροντας αντισηπτικά χεριών σε όλα τα δημόσια νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.

Σε επικοινωνία και συνεργασία με το Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, η Astir κατέγραψε τις άμεσες ανάγκες των σχολείων την ιδιαίτερη αυτή σχολική χρονιά, με στόχο να διαθέσει και στις 488 αίθουσες που λειτουργούν στα σχολεία της περιοχής, ειδικά προϊόντα για την προστασία μαθητών και των καθηγητών.

Για τη συγκεκριμένη ενέργεια, η Astir επέλεξε να συνεργαστεί με την τοπική επιχείρηση των Νοτίων προαστίων «My Roots», η οποία εξειδικεύεται στη δημιουργία καλλυντικών με φυτικά συστατικά και προμήθευσε τα αντισηπτικά προϊόντα που έχουν ήδη τοποθετηθεί στα σχολεία της περιοχής.

Συμπληρωματικά, διατέθηκε από την Astir και ειδικός εξοπλισμός από inox θήκες για την τοποθέτηση των συγκεκριμένων προϊόντων και την εύκολη, καθημερινή πρόσβαση και χρήση από όλους.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση «η προσφορά στην τοπική κοινωνία ήταν και παραμένει προτεραιότητα για την Astir. Σε αυτή τη φάση εξέλιξης της πανδημίας, η συμμετοχή της εταιρείας στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής για την προάσπιση της υγείας μαθητών και καθηγητών και τη μείωση της διασποράς του ιού στο σχολικό περιβάλλον, ήταν άμεση και ουσιώδης. Στόχος της Astir είναι να συνεχίσει να συμβάλλει έμπρακτα στο τόπο που δραστηριοποιείται και αγαπά, με πρωτοβουλίες που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του Δήμου και των κατοίκων του».


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ