Εφημερίδα Κοινωνική

Ορφανός: «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη»

Ορφανός: «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη»
29 Σεπτεμβρίου 2020

Σε επιστολή που έστειλε στην εφημερίδα ο προπονητής της Αναγέννησης Μοσχάτου Γιώργος Ορφανός, εκφράζει την στεναχώρια του για όλα όσα δυσάρεστα διαδραματίστηκαν στο γήπεδο του Μοσχάτου μετά την λήξη του αγώνα της Αναγέννησης με την ΑΕ Χαραυγή/Αστέρας, που έληξε ισόπαλος 1-1.

Μεταξύ άλλων λέει:

«Είμαι συντετριμμένος πραγματικά γιατί θεωρώ ότι έχω μεγάλο μερίδιο ευθύνης, αφού οι σφυγμοί μου είχαν χτυπήσει «κόκκινο» και κάπου έχασα τον έλεγχο! Δυστυχώς, δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να διορθώσω τα πράγματα, αλλά υπόσχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην ξανασυμβεί κάτι ανάλογο στο μέλλον.

Δεν θα πω ότι προκλήθηκα ούτε θα δικαιολογήσω τις πράξεις μου. Ζήτω ειλικρινά συγνώμη, κυρίως από τους ποδοσφαιριστές του αντίπαλου σωματείου.

Προσωπικά τα έχω ήδη ξεχάσει όλα και όσοι με γνωρίζουν καλά ξέρουν ότι δεν κρατάω πικρίες, μίση και πάθη μέσα μου. Θα παρακαλούσα και τους ανθρώπους του αντίπαλου σωματείου της ΧΑΡΑΥΓΗΣ να θεωρήσουν το ζήτημα λήξαν για το καλό του Πειραϊκού ποδοσφαίρου. Ζητώ ειλικρινά συγνώμη και πάλι…»

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ