Εφημερίδα Κοινωνική

Επίσκεψη του Γιώργου Δαβάκη στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Επίσκεψη του Γιώργου Δαβάκη στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ε.Ε.Τ.Α.Α.
21 Σεπτεμβρίου 2020

Επίσκεψη στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ε.Ε.Τ.Α.Α., Σπύρο Σπυρίδων, πραγματοποίησε ο Συμπαραστάτης του Δημότη & της Επιχείρησης του Δήμου Πειραιά, Γεώργιος Κ. Δαβάκης, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Πειραιά.

Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν τους δημότες, τις τοπικές επιχειρήσεις , καθώς και τις αρμοδιότητες που άπτονται  στους Συμπαραστάτες του Δημότη και της Επιχείρησης σε ό,τι αφορά τη συνεργασία τους και με τους υπόλοιπους Δήμους και τις Περιφέρειες γενικότερα.

Αναλυτικότερα, το Δελτίο Τύπου του Δήμου Πειραιά αναφέρει :

«Σήμερα, ο Συμπαραστάτης του Δημότη & της Επιχείρησης του Δήμου Πειραιά Γεώργιος Κ. Δαβάκης, επισκέφτηκε εθιμοτυπικά τον Πειραιώτη Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης Α.Ε. (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) κ. Σπύρο Σπυρίδων, τέως Περιφερειάρχη, Γενικό Γραμματέα & Δήμαρχο και συζήτησαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης.

Συγκεκριμένα συζήτησαν θέματα που έχουν σχέση με την καλύτερη εξυπηρέτηση του Δημότη, των Tοπικών Eπιχειρήσεων και την ανάπτυξη που θα προκύψει μέσα από ένα περιβάλλον κανόνων που θα διασφαλίσουν τον υγιή ανταγωνισμό.

Ο κ. Σπύρος Σπυρίδων με την μεγάλη εμπειρία που έχει στα θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αφού μίλησε για την χρησιμότητα του Θεσμού, δεσμεύτηκε ότι θα παρακαλέσει τον Υπουργό Εσωτερικών κ.Τάκη Θεοδωρικάκο για να προσκαλέσουν στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. όλους τους Συμπαραστάτες που υφίστανται σήμερα και δραστηριοποιούνται σε Δήμους άνω των 20.000 κατοίκων αλλά και τους Περιφερειακούς Συμπαραστάτες του Πολίτη & της Επιχείρησης προκειμένου να διενεργηθεί μία Ημερίδα, έτσι ώστε να ενημερωθούν όλοι για το ουσιαστικό και σοβαρό έργο που επιτελούν, για τις αρμοδιότητές τους και την αρμονική συνεργασία τους με τους Δήμους, τις Περιφέρειες, τους Δημότες και τους Πολίτες γενικότερα.

Τέλος ο κ. Σπύρος Σπυρίδων τόνισε ότι καλό θα είναι να επαναλειτουργήσει και δραστηριοποιηθεί το «Δίκτυο Δημοτικών και Περιφερειακών Συμπαραστατών» το οποίο θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στον ενιαίο τρόπο λειτουργίας του Θεσμού που έχει εισαχθεί και στο Ελληνικό Διοικητικό Σύστημα. »

PHOTO

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ