Εφημερίδα Κοινωνική

Ενημέρωση της Ε.Π.Σ.Πειραιά για την ομαλή διεξαγωγή των παιχνιδιών καθώς και για το επερχόμενο πρόγραμμα των αγώνων

Ενημέρωση της Ε.Π.Σ.Πειραιά για την ομαλή διεξαγωγή των παιχνιδιών καθώς και για το επερχόμενο πρόγραμμα των αγώνων
17 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση εξέδωσε η Επιτροπή Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Ε.Π.Σ.Πειραιά προκειμένου να ενημερώσει τα σωματεία για τις σχετικές οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή των αγώνων με βάση τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο  αθλητικό κομμάτι εξαιτίας της πανδημίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει :

« Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία της Ε.Π.Σ. Πειραιά (Α’-Β’-Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας & Γ’ Εθνικής) ότι θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών υγείας και της Ε.Π.Ο. αναφορικά με τη διεξαγωγή όλων των αγώνων (επίσημων και φιλικών).

Πιο συγκεκριμένα κάθε σωματείο για την είσοδο του στην εκάστοτε αθλητική εγκατάσταση, πρέπει να παραδίδει στην είσοδο την Ονομαστική κατάσταση των 35 ατόμων που επιτρέπεται- ονομαστική κατάσταση πρέπει να παραδίδουν και οι αξιωματούχοι του αγώνα( διαιτητές , ιατρός παρατηρητής κλπ.)

Εννοείται ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος φιλάθλων και η λειτουργία των εξεδρών, ενώ οι καταστάσεις θα παραδίνονται στον Παρατηρητή πριν την έναρξη του αγώνα.

Προκειμένου λοιπόν να μην δημιουργούνται άσχημα περιστατικά έξω από τα γήπεδα, παρακαλούνται τα μέλη των σωματείων (παράγοντες, προπονητές, αθλητές) να μην καλούν φίλους-συγγενικά πρόσωπα στο γήπεδο. Τα σωματεία για την οικονομική τους ενίσχυση μπορούν να εκδίδουν κάρτες διαρκείας αλλά μέχρι να βγει απόφαση για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα, δεν μπορούν οι κάτοχοι τους να μπαίνουν στο γήπεδο. Όπως δεν μπορούν να εισέρχονται και οι κάτοχοι καρτών ελευθέρας εισόδου που εκδίδει κάθε χρόνο η Ε.Π.Σ. Πειραιά.

Αγαπητοί φίλοι,

Η παρουσία φιλάθλων στην παρούσα φάση , πέρα από τον κίνδυνο εξάπλωσης του ιού μπορεί να επιφέρει και μεγάλο χρηματικό πρόστιμο για τα σωματεία μας . Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να δείξουμε όλοι την δέουσα προσοχή.

Εκ της Διοικήσεως,

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων,

Ι. Σπάθας »

Παράλληλα η Ε.Π.Σ.Π. ενημέρωσε τα σωματεία σχετικά με το επερχόμενο πρόγραμμα των αγώνων του Πρωταθλήματος καθώς και του Κυπέλλου . Η ενημέρωση αναφέρει χαρακτηριστικά :

«Το επόμενο ΣΚ 26-27/9/2020 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας, Την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας δεν θα ορισθούν αγώνες την ημέρα Δευτέρα λόγω του ότι ακολουθούν αγώνες Κυπέλλου.

Οι αγώνες της επόμενης φάσης του Κυπέλλου είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν τις Τετάρτες: 30/9 &7/10.

Οι αγώνες της Φάσης των «16» του Κυπέλλου-σύνολο 8 μονοί αγώνες- είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου.

Οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β΄ Γ΄ Κατηγορίας είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν το ΣΚ 3-4/10/2020. »

*Οι Προκηρύξεις Πρωταθλημάτων &Κυπέλλου στις οποίες συμπεριλήφθησαν όλες οι αλλαγές του Νέου ΚΑΠ έχουν ήδη αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ: www.epspeir.gr ενότητα Προκηρύξεις – έντυπα.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ