Εφημερίδα Κοινωνική

Αστυνομικός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στο Β´ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά (Κορυδαλλού)

Αστυνομικός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στο Β´ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά (Κορυδαλλού)
25 Σεπτεμβρίου 2020

Η Ένωσή Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά ενημερώθηκε την Πέμπτη (24-09-2020) από συναδέλφους – μέλη της, για την ύπαρξη επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε αστυνομικό που υπηρετεί στο Β ́ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά (Κορυδαλλού).

Η Ένωση Αστυνομικών Πειραιά επικοινώνησε άμεσα με τον Διοικητή της εν λόγω Υπηρεσίας, αλλά και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, προκειμένου να ενημερωθούν, αφενός για την κατάσταση της υγείας του συναδέλφου τους αφετέρου για τις απαραίτητες προβλεπόμενες ενέργειες που ακολουθήθηκαν.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης, παραθέτει επίσης τα εξής: «Επισημάναμε ότι σε κάθε περίπτωση προέχει η υγεία των συναδέλφων και των οικογενειών τους, καθώς και των πολιτών της τοπικής κοινωνίας και ως εκ τούτου υπενθυμίσαμε τις ενέργειες που ορίζουν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, των αρμοδίων Υπουργείων και εμπλεκομένων Φορέων, καθώς και οι διαταγές της Φυσικής και Πολιτικής Ηγεσίας. Παράλληλα, επειδή στο κτήριο που στεγάζεται η εν λόγω Υπηρεσία, στεγάζονται το Α.Τ. Κορυδαλλού και το Τ.Α Κορυδαλλού, επικοινωνήσαμε και με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά και τον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, ώστε, με τη σειρά τους, να προβούν σε τυχόν απαραίτητες ενέργειες, λόγω συστέγασης των ανωτέρω Υπηρεσιών που προΐστανται. Τέλος, ο Πρόεδρος της Ένωσής μας, κ. Λιότσος Σπύρος, επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Κορυδαλλού, κ. Χουρσαλά Νικόλαο και ζήτησε την άμεση και αποτελεσματική συνδρομή -αρωγή των αρμοδίων Υπηρεσιών του Δήμου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλο το κτίριο που συστεγάζονται οι ανωτέρω Υπηρεσίες. Ο κ. Δήμαρχος, από την πλευρά του, δεσμεύτηκε ότι την Παρασκευή, συνεργεία του Δήμου Κορυδαλλού θα προβούν σε απολύμανση του κτιρίου που στεγάζεται το Β ́ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά.»

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ