Εφημερίδα Κοινωνική

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε επικίνδυνο κακοποιό

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε επικίνδυνο κακοποιό
30 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά επαινεί δημόσια τον συνάδελφο – μέλος μας, Αστυφύλακα Κ. Γ. – Χ., υπηρετών στο Α.Τ. Δημοτικού Θεάτρου, για τον άψογο επαγγελματισμό του, τον ζήλο και την αυταπάρνηση που ενήργησε βραδινές ώρες της Παρασκευής, 25/09/2020, όπου βρισκόμενος εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, δέσμευσε και συνέλαβε επικίνδυνο κακοποιό με μεγάλο παρελθόν στις κλοπές και διαρρήξεις! Εν συνεχεία, με την άμεση βοήθεια των συναδέλφων μας από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά, ο κακοποιός μεταφέρθηκε στο Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου για τις περαιτέρω ενέργειες.

Το έμπειρο προσωπικό του Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου μετά από εκτενή έρευνα στο πλαίσιο της προανάκρισης που διεξήγαγε, οδήγησε, τον όπως διαπιστώθηκε από εξακριβωμένες περιπτώσεις «γνώριμο στις αρχές» δράστη, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά. Αποτέλεσμα των ενεργειών αυτών ήταν η άμεση απόφαση της Εισαγγελίας για την προφυλάκιση του ως άνω δράστη.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους μας που συμμετείχαν στην παραπάνω σύλληψη και προανάκριση, όπου, για μία ακόμη φορά, κατάφεραν, ενάντια στην έλλειψη έμψυχου δυναμικού και υλικοτεχνικής υποδομής, καθώς και με την επιβάρυνση κάθε είδους εργασιών εκτός της αστυνομικής αποστολής (πάρεργα), να διατηρούν στην περιοχή μας το αίσθημα ασφάλειας υψηλό.»


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ