Εφημερίδα Κοινωνική

7 χρόνια από τη δολοφονία του Π. ΦΥΣΣΑ – Κινητοποίηση στο Κερατσίνι

7 χρόνια από τη δολοφονία του Π. ΦΥΣΣΑ – Κινητοποίηση στο Κερατσίνι
18 Σεπτεμβρίου 2020

Σήμερα συμπληρώνονται εφτά χρόνια από την δολοφονία του μουσικού Παύλου Φύσσα που έγινε στο Κερατσίνι.

Με αφορμή τη μαύρη αυτή επέτειο, Σωματεία και μαζικοί φορείς του Πειραιά καλούν σε κινητοποίηση σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη στις 6 μ.μ., στο Κερατσίνι (πλ. Ζαρντέν, Αμφιάλη). Κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί από σωματεία και φορείς και την Τετάρτη 7 Οκτώβρη έξω από το Εφετείο, μέρα ανακοίνωσης της απόφασης της δίκης της ΧΑ. Κάλεσμα συμμετοχής στις κινητοποιήσεις απευθύνει και το ΠΑΜΕ, καλώντας ιδιαίτερα τα εργατικά σωματεία να προκηρύξουν στάσεις εργασίας στις 7 Οκτώβρη, για να διευκολυνθεί η συμμετοχή των εργαζομένων. Επίσης, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών καλεί τους φοιτητικούς συλλόγους σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.

Κλειστή σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα κεντρικά γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά ανάμεσα σε διευθυντές και Ταξίαρχο , έτσι ώστε οποιοδήποτε περιστατικό και αν δημιουργηθεί στις συγκεντρώσεις να αποτραπεί με πιο οργανωμένο και καλύτερο τρόπο.

Αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ΜΑΤ θα βρίσκονται σε ετοιμότητα από το σημείο διεξαγωγής των εκδηλώσεων στο Κερατσίνι μέχρι και στο κέντρο του Πειραιά, θα παρακολουθούν όλες τις περιοχές, ενώ θα κρατούν μια διακριτική παρουσία.

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ