Εφημερίδα Κοινωνική

Ανακοίνωση του Δήμου Αγ. Βαρβάρας σχετικά με κοινωνικές δράσεις στον Δήμο

Ανακοίνωση του Δήμου Αγ. Βαρβάρας σχετικά με κοινωνικές δράσεις στον Δήμο
21 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση σχετικά με την κοινωνική δράση που έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες εξέδωσε ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας.  Συγκεκριμένα, από τη συνεργασία με το »Όλοι Μαζί Μπορούμε » αλλά και μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, συγκεντρώθηκαν από τους δημότες, σχολικά είδη για μαθητές που ανήκουν σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Δήμου. Η ανακοίνωση του Δήμου, την οποία μάλιστα υπογράφει ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας , Λάμπρος Σπ. Μίχος, αναφέρει χαρακτηριστικά :

« Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στο Δήμο μας, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συγκεντρώθηκαν σχολικά είδη που θα δοθούν σε μαθητές οικονομικά αδύναμων οικογενειών της πόλης μας.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο μας, πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, πρόσφερε σχολικά είδη σε 50 παιδιά ηλικίας 6-17 ετών και την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, περισσότεροι από 300 μαθητές δικαιούχοι του ΤΕΒΑ έλαβαν σχολική τσάντα και άλλα είδη στο πλαίσιο του προγράμματος. Τα σχολικά που συγκεντρώθηκαν σήμερα, θα δοθούν σε παιδιά που δεν έλαβαν είδη στις προηγούμενες διανομές.

Όσοι θέλατε, αλλά δεν καταφέρατε να φέρετε την προσφορά σας το Σάββατο, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, Ηρακλείου 20, Πλατεία Μακρυγιάννη, καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή 8 πμ – 4 μμ. τηλέφωνο: 2168001773.

Ευχαριστούμε θερμά το «‘Ολοι Μαζί Μπορούμε» για τη συνεργασία και όλους τους συμπολίτες μας για την ανταπόκριση και την προσφορά σας.

Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά. »

foto σχολικά

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ