Εφημερίδα Κοινωνική

Ανακοίνωση του Δήμου Νίκαιας-Α.Ι.Ρέντη για την έναρξη λειτουργίας των ΚΔΑΠ

Ανακοίνωση του Δήμου Νίκαιας-Α.Ι.Ρέντη για την έναρξη λειτουργίας των ΚΔΑΠ
17 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Νίκαιας-Α.Ι.Ρέντη αναφορικά με την έναρξη της λειτουργίας των ΚΔΑΠ γεγονός που θα επιτρέψει στα μικρά παιδιά του Δήμου  να απασχοληθούν με επικοιδομητικές δραστηριότητες που θα τους βοηθήσουν στην μετέπειτα εξέλιξη τους ως άνθρωποι και ως προσωπικότητες. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει :

Ξεκινούν τη λειτουργία τους τα ΚΔΑΠ Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Οι πόρτες των ΚΔΑΠ Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη ανοίγουν τις πόρτες τους για να υποδεχθούν τους μικρούς φίλους τους παρά την καθυστέρηση έγκρισης των vouchers από πλευράς Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντης Γιώργος Ιωακειμίδης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Οι ανάγκες της νέας γενιάς για ελεύθερη δημιουργική έκφραση και η στήριξη οικογενειών που δοκιμάζονται σήμερα περισσότερο από ποτέ, δεν μπορεί να γίνεται εκκρεμότητα. Ως Δημοτική Αρχή,στηρίζουμε πάντα τις δομές που στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινότητας των δημοτών μας.

Η βαρύτητα που πρέπει να επιδείξει η Πολιτεία για εμάς είναι αυτονόητη. Γι’αυτό το λόγο πήραμε την απόφαση να παρακάμψουμε την κρατική γραφειοκρατία και να αγκαλιάσουμε τις οικογένειες, δίνοντας διέξοδο στα παιδιά της πόλης μας με τη συμμετοχή τους στα ΚΔΑΠ, ανεξάρτητα από την όποια κρατική απόφαση».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ