Εφημερίδα Κοινωνική

Ξεκινούν τη Δευτέρα οι μεταγραφικές κινήσεις

Ξεκινούν τη Δευτέρα οι μεταγραφικές κινήσεις
31 Ιουλίου 2020

Την ερχόμενη Δευτέρα 3 Αυγούστου ξεκινάει η φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, με τις μεταγραφικές κινήσεις να ολοκληρώνονται μέσω μιας νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας που επέβαλε η ΕΠΟ στις Ενώσεις.

Ενημερώνουμε ότι για την ολοκλήρωση της όποιας μεταγραφικής κίνησης είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΉ η συμπλήρωση του ΑΜΚΑ και του e-mail του εκάστοτε ποδοσφαιριστή, καθώς και η πλήρη συμπλήρωση της αίτησης μεταβολής.

Υποχρεωτική επίσης είναι η κατάθεση μαζί με την αίτηση μεταβολών και του φωτοαντίγραφου της Κάρτας Υγείας – σε ισχύ- του εκάστοτε αθλητή.

Τα παράβολα των δελτίων παραμένουν τα ίδια με τα περσινά.

Απλά δελτία: 20 ευρώ

Δελτία Γ΄ Εθνικής: 50 ευρώ

Δελτία Ερασιτεχνών ΠΑΕ: 50 ευρώ

Γυναικεία Δελτία:15 ευρώ

Δελτία Ορισμένου χρόνου

Ενός έτους: 100 ευρώ

Δύο ετών: 80 ευρώ

Τριών ετών: 70 ευρώ

Σχολή Ανανέωσης Ταυτοτήτων Τριετίας στις 24-26 Αυγούστου

Το διήμερο 24-26 Αυγούστου θα λειτουργήσει Σχολή Ανανέωσης Ταυτοτήτων Τριετίας για επίπεδο διπλωμάτων προπονητών UEFA Α΄, UEFA Β ΄ UEFA C΄ (είναι υποχρεωτική για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει για την έκδοση Ταυτότητας Προπονητού Τριετίας).

H παρουσίαση των θεμάτων θα πραγματοποιηθεί με χρήση ηλεκτρονικής πλατφόρμας (διαδικτυακά). Το κόστος συμμετοχής για τους προπονητές UEFA Α΄ είναι 60 ευρώ, για τους προπονητές UEFA Β ΄ είναι 40 ευρώ ενώ για τους προπονητές UEFA C ΄ είναι 20 ευρώ.

*Οι ενδιαφερόμενοι προπονητές θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ μέχρι τις 18/8/2020.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ