Εφημερίδα Κοινωνική

Βράβευση – παρασημοφόρηση για τον Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Καράμπελα

Βράβευση – παρασημοφόρηση για τον Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Καράμπελα
29 Ιουλίου 2020

Την Κυριακή 19 Ιουλίου, ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής ζωοδόχου Πηγής Παλαιάς Κοκκινιάς Πειραιώς π. Χρυσόστομος Καράμπελας, έλαβε μια ακόμη ύψιστη τιμητική διάκριση. Συγκεκριμένα το Πανεπιστήμιο LOGOS UNIVERSITY INT. (Florida, USA)- Member of the United Nations Academic Impact σε συνεργασία με τον Διεθνή Φιλανθρωπικό Οργανισμό ΑΛΜΠΕΡΤ ΣΒΑΙΤΣΕΡ, που έχει έδρα στην Αυστρία (Βιέννη), τίμησαν τον π.Χρυσόστομο για τον φιλανθρωπικό του έργο, το οποίο προσφέρει επί 23 συνεχή χρόνια ως κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς αλλά και σε ιεραποστολικά κλιμάκια σε ενδεείς χώρες του εξωτερικού.

Σε μεγάλη δεξίωση που έγινε στην Αθήνα, αρχικά ο καθηγητής και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ιστορίας του LOGOS UNOVERSITY, Βαρώνος Δρ. Tonis Breidel Χατζηδημητρίου αναφέρθηκε εκτενώς στο πολυσχιδές έργο του Άλμπερτ Σβάιτσερ, ο οποίος είχε λάβει το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης το 1952. Με την απαράμιλλη διάθεση του για προσφορά και με ιατρικές του γνώσεις βοήθησε πάρα πολύ τους ασθενείς συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα στη δυτική Αφρική.

chrysostomos_karabelas

 

 

 

 

 

 

Στην αντιφώνηση του ο π. Χρυσόστομος ευχαρίστησε θερμά τόσο το LOGOS UNOVERSITY όσο και τον Διεθνή Οργανισμό για την τιμή που του γίνεται και ακολούθως ο Βαρώνος Bridel, ως επίσημος εκπρόσωπος του Οργανισμού στην Ελλάδα, παρασημοφόρησε τον π. Χρυσόστομο Καράμπελα με το Χρυσό Μετάλλιο ‘ΑΛΜΠΕΡΤ ΣΒΆΙΤΣΕΡ συνοδευόμενο και με τη σχετική περγαμηνή.

Στην εκδήλωση και εσπερίδα που ακολούθησε παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους καθηγητές πανεπιστημίων, ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων του Π.Ν. και της Π.Α., επιχειρηματίες από διάφορους κλάδους, άνθρωποι του θεάτρου και της τέχνης και πολλοί εκλεκτοί προσκεκλημένοι της Αθηναϊκής και Πειραϊκής κοινωνίας.

Σημειώνεται, ότι αντίστοιχη απονομή Χρυσού Μεταλλίου είχε γίνει στον αείμνηστο Μητροπολίτη Πριγκιποννήσων κ.κ. Ιάκωβο, καθώς και στον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο.

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ