Εφημερίδα Κοινωνική

koinoniki.gr: Βοηθήστε μας να ξεμπλοκάρουμε στο facebook

 Breaking News

koinoniki.gr: Βοηθήστε μας να ξεμπλοκάρουμε στο facebook
08 Ιουλίου 2020

Αγαπητέ αναγνώστη,

Δεν συνηθίζουμε να απευθύνουμε τέτοια μηνύματα, αλλά συνέβη κάτι πολύ σοβαρό που επηρεάζει συνολικά το site. Και έχουμε ανάγκη τη βοήθειά σου. Το Facebook, εδώ και αρκετές ημέρες και χωρίς αιτιολόγηση, αποφάσισε να μπλοκάρει την ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα, koinoniki.gr. Αυτό σημαίνει πως πλέον σε ολόκληρη την πλατφόρμα είναι αδύνατον να δημοσιεύσει ή να κοινοποιήσει ο οποιοσδήποτε περιεχόμενο από το site μας. Ακόμα και σκέτη την αρχική σελίδα. Για αυτό, αν και ενημερώνουμε συνεχώς την ιστοσελίδα μας, δεν μπορούμε να κάνουμε κοινοποιήσεις. Έχουμε δει το Facebook να κάνει το ίδιο σε άλλα φιλικά μας site, επίσης χωρίς αιτία και αφορμή. Τα καλά νέα είναι πως με τη δική σου βοήθεια, μπορούμε να επαναφέρουμε το koinoniki.gr στο Facebook. Και θα πάρει μόνο δύο λεπτά από το χρόνο σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, εφόσον έχεις λογαριασμό στο Facebook, είναι να μπεις στη διεύθυνση https://developers.facebook.com/tools/debug/?q=koinoniki.gr

Εκεί, θα σου βγάλει την παρακάτω εικόνα. Το περιεχόμενο δυστυχώς θα είναι στα αγγλικά ανεξαρτήτως του τι ρύθμιση έχεις στο προσωπικό σου Facebook.

Αρκεί να κάνεις κλικ στο «let us know», στα δεξιά του ορθογώνιου πλαισίου. Θα οδηγήσει σε μια νέα σελίδα, αυτή τη φορά στα ελληνικά ή όποια άλλη γλώσσα χρησιμοποιείς το Facebook.

Το τελευταίο βήμα είναι να γράψεις, με δικά σου λόγια, πως το koinoniki.gr είναι ασφαλές για κοινοποίηση στο Facebook.

Το κείμενο μπορεί να είναι όσο μεγάλο ή μικρό θέλεις, στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά. Στο τέλος, πάτα το κουμπί «Αποστολή».

Αν θέλεις να βοηθήσεις ακόμα περισσότερο, μην κάνεις πολλαπλές αναφορές ο ίδιος, αλλά προώθησε αυτό το μήνυμα σε φίλους σου που έχουν λογαριασμό στο Facebook, για να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία.

Όσο περισσότεροι χρήστες κάνουν αυτή την ενέργεια, τόσο ταχύτερα το Facebook θα αναγνωρίσει το λάθος του και θα επιτρέψει ξανά τις κοινοποιήσεις του koinoniki.gr στην πλατφόρμα.

 

Με εκτίμηση,

 

Η ομάδα του koinoniki.gr


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ