Εφημερίδα Κοινωνική

Επίσκεψη Φ. Μπακαδήμα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος

 Breaking News

Επίσκεψη Φ. Μπακαδήμα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος
05 Ιουλίου 2020

Την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 η βουλευτής Β Πειραιά και Γραμματέας της ΚΟ του ΜέΡΑ25 Φωτεινή Μπακαδήμα συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας (Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ.) κ Βασίλη Κανακάκη, το Γενικό Γραμματέα του Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ. κ Αντώνη Αθανασόπουλο, τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ναυπηγείων Περάματος κ Βασίλη Χαλκίτη και το μέλος του ΔΣ κα Στέλλα Ρισσάκη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Βιοτεχνών Εργοδοτών Μηχανουργών Πειραιά κ Φώτη Πράσινο.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και ο κ Νικόλαος Χούντας, μέλος του ΔΣ του Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ., η υπεύθυνη γραφείου και δημοσίων σχέσεων του Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ., κα Ευαγγελία Παπουτσόγλου, ο κ Νίκος Καραμπάσης, υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του ΜέΡΑ25 και η κα Σύνθια Μίκκελσεν, επικοινωνιολόγος, συνεργάτιδα της βουλευτού.

Σε συνέχεια της δέσμευσης του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ Ιωάννη Πλακιωτάκη, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση της βουλευτή, πως ο ΟΛΠ δεν πρόκειται να ιδρύσει κανένα ναυπηγείο στη ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, η κα Μπακαδήμα θέλησε να ενημερωθεί για την τεράστια προσπάθεια που γίνεται από τους Φορείς της Ναυπηγοεπισκευής για το καλό του κλάδου, της τοπικής κοινωνίας, αλλά και της χώρας ώστε να επιβιώσουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και να υπάρξει συνέχεια και στις επόμενες γενιές.

Η βουλευτής θα συναντηθεί εκ νέου με τους φορείς τις προσεχείς εβδομάδες ώστε να καταγραφούν λεπτομερώς τα προβλήματα και να προχωρήσουν από κοινού σε ρεαλιστικές προτάσεις βελτίωσης των υποδομών και αντιμετώπισης των προβλημάτων της Ζώνης, που συνιστούν, άλλωστε, υποχρέωση του ΟΛΠ, βάση της σύμβασης παραχώρησης (ν.4404/2016).


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ