Εφημερίδα Κοινωνική

Ανακοίνωση του συνδυασμού Δραπετσώνα#ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για τη συνάντηση με την Φώφη Γεννηματά

Ανακοίνωση του συνδυασμού Δραπετσώνα#ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για τη συνάντηση με την Φώφη Γεννηματά
28 Ιουλίου 2020

Την Δευτέρα 27/07/2020, αντιπροσωπεία του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, με Επικεφαλής τον Δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο, και τους Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, Ελεύθερη Κίνηση Δημοτών, Παναγιώτη Διαλινάκη, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, Φίλιππο Καμπούρη, Κερατσίνι- Δραπετσώνα #ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, Παντελή Καμά, συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, και τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, Χρήστο Πρωτόπαππα, Παναγιώτη Βλάχο, Χάρη Δούκα και Γιώργο Αποστολόπουλο, και τον Βουλευτή Β Θεσσαλονίκη, Γιώργο Αρβανιτίδη.

Η αντιπροσωπεία του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας, εξέθεσε στην Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, τη θεσμική πρωτοβουλία του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, για την κατάθεση τροπολογίας απομάκρυνσης Βιομηχανιών εγκαταστάσεων, εντός δύο ετών. Η Φώφη Γεννηματά, δεσμεύτηκε στη στήριξη της επίμαχης τροπολογίας. Περαιτέρω όμως , δεσμεύτηκε στην παρουσίαση των θέσεων του Κινήματος Αλλαγής το Φθινόπωρο, για την περιοχή των Λιπασμάτων σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σε σχόλιο του Συνδυασμού αναφέρονται τα εξής: «Η στάση της Φώφης Γεννηματά, κατά τη δικής μας εκτίμηση, αναβαθμίζει τις πρωτοβουλίες του Δήμου μας και των κατοίκων της περιοχής μας. Η πρωτοβουλία της, να συναντηθεί Η ΙΔΙΑ, με αντιπροσωπεία του Δήμου μας, να πάρει η ίδια πάνω της όχι μόνο την τροπολογία του Δήμου, αλλά και να πάρει πρωτοβουλίες, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, για την ανάπλαση των Λιπασμάτων δίνει ώθηση τον αγώνα των κατοίκων της περιοχής μας, και στην προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον.»

Σημειώνουμε ότι ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των Επικεφαλής των Παρατάξεων εξήρε τη στάση της Φώφης Γεννηματά.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ