Εφημερίδα Κοινωνική

Απίστευτο: Πωλούν πλαστά πιστοποιητικά για αρνητικό τεστ κορωνοϊού στον Προμαχώνα (Βίντεο)

 Breaking News

Απίστευτο: Πωλούν πλαστά πιστοποιητικά για αρνητικό τεστ κορωνοϊού στον Προμαχώνα (Βίντεο)
14 Ιουλίου 2020

Την ώρα που η κυβέρνηση ανακοίνωσε αυστηρούς ελέγχους στις πύλες εισόδου στην χώρα μας, κάποιοι φαίνεται ότι έχουν στήσει ολόκληρο σχέδιο προκειμένου να πωλήσουν πιστοποιητικά σε όσους θέλουν να περάσουν τα σύνορα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε το Mega οι εντατικοί έλεγχοι που γίνονται στον Προμαχώνα τις τελευταίες ημέρες έδειξαν ότι υπάρχει ολόκληρο σχέδιο επιτήδειων, που πωλούν πιστοποιητικά σε όσους θέλουν να περάσουν τα σύνορα.Πιστοποιητικά που δείχνουν ότι έχουν υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό και είναι αρνητικό.

Κάποιος, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Mega, μπορεί να πληρώσει μέχρι και 30-40 ευρώ για να πάρει ένα τέτοιο πιστοποιητικό.

Όσον αφορά στον τρόπο δράσης, κάποιοι που έχουν στα χέρια τους τέτοια έγγραφα, τα οποία δεν είναι από πιστοποιημένες μονάδες μοριακού ελέγχου, τα προωθούν σε άλλους και αλλάζουν τα ονόματα του ανθρώπου που υποτίθεται ότι έχει υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό. Αφού οι Αρχές εντόπισαν τέτοια πλαστά έγγραφα, αποφασίστηκε ότι από την προσεχή Τετάρτη θα γίνονται δεκτά μόνο τα πιστοποιητικά από 100 πιστοποιημένα σημεία στα Βαλκάνια. Δεν αποκλείεται μάλιστα, από την Τετάρτη και μετά αν παρατηρηθούν πολλά εισαγόμενα κρούσματα, να κλείσει εντελώς ο Προμαχώνας για κάποιες ημέρες.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ