Εφημερίδα Κοινωνική

Στήριξη βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ στους εμπόρους της Νίκαιας

 Breaking News

Στήριξη βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ στους εμπόρους της Νίκαιας
18 Ιουνίου 2020

Τις δυσκολίες που βιώνουν οι επιχειρήσεις της περιοχής, καθώς και τις προτάσεις για τη στήριξη τους μετέφεραν στη Βουλή, μέσω κατάθεσης Αναφοράς οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Α΄και Β΄ Πειραιά Θ. Δρίτσας, Τρ. Αλεξιάδης. Ν. Κασιμάτη και Γ. Ραγκούσης.

Οι Βουλευτές κατέθεσαν τις επιστολές του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας (Αρ. Πρωτ. 822/15.05.20) και της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου (Αρ. Πρωτ. 1152/03.06.20) στις οποίες εκφράζοντας την ανησυχία τους για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, προτείνουν μια σειρά συγκεκριμένων μέτρων που εκτείνονται από τις φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές των επιχειρήσεων, έως τα ενοίκια, τις δανειακές τους υποχρεώσεις και την απλοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων. Το εύρος των προτάσεων καλύπτει σειρά αιτημάτων του κλάδου και αποσκοπεί στη στήριξη της ραχοκοκαλιάς της ελληνικής οικονομίας.

Ας σημειωθεί πως οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Β’ Πειραιά Τρ. Αλεξιάδης και Γ. Ραγκούσης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας συμμετείχαν σε τηλεδιάσκεψη με μέλη του ΔΣ του Συλλόγου και με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου, με θέμα την επιβίωση των καταστημάτων στην μετα-κορωνοϊού εποχή και είχαν δηλώσει τη δέσμευσή τους περί προώθησης των αιτημάτων τους στη Βουλή.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ