Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΟΚ: 81χρονη αποπειράθηκε να σκοτώσει τον σύζυγό της με ένα… σκερπάνι!

 Breaking News

ΣΟΚ: 81χρονη αποπειράθηκε να σκοτώσει τον σύζυγό της με ένα… σκερπάνι!
23 Ιουνίου 2020

*Της Χριστίνας Μπιτάδου

Την Κυριακή το βράδυ (21-6-20), είκοσι λεπτά μετά τις 11, αστυνομικοί του Τ.Α. Σαλαμίνας έλαβαν σήμα ώστε να σπεύσουν άμεσα στην περιοχή Βασιλικά της νήσου Σαλαμίνας, διότι προκλήθηκε ένα άγριο επεισόδιο μεταξύ ηλικιωμένων.

Η κλήση προς την αστυνομία έγινε από έναν γείτονα, ο οποίος έτυχε να είναι και συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού. Μάλιστα, στο σημείο έσπευσε και σταθμός του ΕΚΑΒ. Ο άντρας της ηλικιωμένης μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, όπου κατά την εξέταση διαπιστώθηκε ότι, φέρει πολλαπλά θλαστικά τραύματα από νήσσων όργανο, έχοντας πλήρη τις αισθήσεις. Ενώ για περαιτέρω εξετάσεις, οι γιατροί του είπαν να μεταφερθεί στο Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά, όπου παραμένει νοσηλευμένος και εκτός κινδύνου.

Να τονίσουμε ότι, το πρόσωπο- κλειδί στην όλη υπόθεση είναι η 81χρονη κατηγορούμενη σύζυγος του παθόντα, η οποία όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς τι ακριβώς συνέβη τους είπε ότι: «Δεν κατάφερα να κάνω αυτό που ήθελα. Ήθελα να βάλω ένα τέλος και μετά να αυτοκτονήσω».

Επίσης, η ίδια υπέδειξε στους αστυνομικούς ένα σκερπάνι το οποίο το χρησιμοποίησε ως μέσο για να σκοτώσει τον σύζυγό της!

Από την κατηγορούμενη κατασχέθηκε ένα ζευγάρι παπούτσια και ένα πορτοκαλί φόρεμα τα οποία φόραγε κατά την επίθεση που έκανε στον σύζυγο της.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ