Εφημερίδα Κοινωνική

Πρωτοποριακή ρομποτική επέμβαση στο Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ

 Breaking News

Πρωτοποριακή ρομποτική επέμβαση στο Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ
05 Ιουνίου 2020

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σε Δημόσιο Νοσοκομείο της χώρας, και δη στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά, η πρώτη επέμβαση ΡΙΖΙΚΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗ – ρομποτικά υποβοηθούμενη – με το χειρουργικό ρομπότ Da Vinci X.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά κ. Χαράλαμπος Τουμπέκης δήλωσε:
«Νιώθω εξαιρετικά χαρούμενος και αισιόδοξος ότι μια Νέα Εποχή ξεκινά στο Μεταξά, όπου η ποιότητα των υπηρεσιών υγείας για τους ασθενείς μας, θα είναι ένα αποτέλεσμα ακρίβειας της Επιστήμης της Ιατρικής, των εξαιρετικών γνώσεων των γιατρών μας, σε συνάρτηση με τη χρήση υψηλού τύπου Τεχνολογιών Ρομποτικών Συστημάτων.
Σήμερα έγινε η αρχή… για 1η φορά σε Δημόσιο Νοσοκομείο η επέμβαση ΡΙΖΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΚΤΟΜΗΣ, από το Προιστάμενο – Διευθυντή του Ουρολογικού Τμήματος, κο Δημήτρη Πέτση και την εξαίρετη ομάδα συνεργατών και Ιατρών του Τμήματος, υπό την επίβλεψη του Dr Κυριάκου Γεωργίου – Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.
Σε αυτή τη σημαντική στιγμή είχα την τιμή να παρευρεθώ και να συνομιλήσω με τους επιστήμονές μας.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, τους συνεργάτες μου, όπως από την αρχή πρεσβεύω, – γιατρούς και νοσηλευτές – για την συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσω της εκπαίδευσης και της Επιστήμης τους.
Έχω βαθιά την πεποίθηση ότι το Γενικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά, θα συνεχίσει να προσφέρει στους ασθενείς υψηλού επιπέδου θεραπείες και υπόσχομαι να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για ένα Ογκολογικό Νοσοκομείο Πρότυπο»!


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ