Εφημερίδα Κοινωνική

Παρουσίαση βιβλίου Κώστα Παπαδάκη

Παρουσίαση βιβλίου Κώστα Παπαδάκη
22 Ιουνίου 2020

Στον Πολυχώρο Λιπασμάτων της Δραπετσώνας (είσοδος υδατόπυργος), ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο 20 Ιουνίου εκδήλωση, παρουσιάζοντας το βιβλίο του Κώστα Παπαδάκη. Ο Κώστας Παπαδάκης είναι συγγραφέας του νέου βιβλίου: «Το άλλο άκρο στο εδώλιο: Δικαιοσύνη ή ατιμωρησία ξανά;», με αγόρευση του συνηγόρου Πολιτικής Αγωγής στην δίκη της Χρυσής Αυγής.

Για το βιβλίο αυτό ομιλητές ήταν: ο Βασίλης Βασιλικός ο οποίος στην ομιλία του ανέφερε ότι η απόφαση του δικαστηρίου θα είναι 3-2 καταδίκη της Χ.Α., ο Χρήστος Βρεττάκος – Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, η Χρύσα Παπαδοπούλου, ο Θανάσης Διαβολάκης και βεβαίως, ο συγγραφέας Κώστας Παπαδάκης. Το βιβλίο είναι των εκδόσεων Τόπος (Μοτίβο Εκδοτική) και αναφέρεται στο μεγαλύτερο μέρος του στη δίκη που είναι σε εξέλιξη.

Στην παρουσίαση του βιβλίου μεταξύ πολλών άλλων παρευρέθησαν: η βουλευτής Νίνα Κασιμάτη, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, ο ιατρός Δημήτρης Θεοδωρουλέας, Συλλογικότητες και Φορείς της περιοχής, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, κ.α.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ