Εφημερίδα Κοινωνική

Γ.Σ. και εκλογές προπονητών ΕΠΣΠ

Γ.Σ. και εκλογές προπονητών ΕΠΣΠ
18 Ιουνίου 2020

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης 16/6 η Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση του Συνδέσμου Προπονητών Πειραιά στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κορυδαλλού. Ως πρόεδρος της Συνέλευσης ορίστηκε ο κύριος Βασίλης Ιωαννίδης, και μέλη της Εφορευτικής επιτροπής όσον αφορά την εκλογική διαδικασία, οι κύριοι Λαζάρου, Μανδρέκας, Πράσινος και Λιθόπουλος.

Αρχικά πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του Συλλόγου, κύριος Τάκης Φωστηρόπουλος, που ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή σε ένδειξη σεβασμού για τον προσφάτως εκλιπόντα προπονητή Μάκη Πανταζή. Στη συνέχεια, εξήρε το έργο του Συνδέσμου την τελευταία εξαετία και έδωσε πολλά συγχαρητήρια για την στάση των νέων προπονητών του Συνδέσμου που συνεχίζουν επάξια το έργο των παλαιοτέρων. Στάθηκε ιδιαίτερα στην επιστημονική τους κατάρτιση, ενώ έθιξε το θέμα των Διπλωμάτων των προπονητών, την επιτυχία των πρόσφατων σεμιναρίων και το κοινωνικό έργο του Συνδέσμου.

prop1

 

 

 

 

 

 

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τις Δημοτικές αρχές πολλών δήμων του Πειραιά, που έχουν βοηθήσει ενεργά τον Σύνδεσμο…

Έπειτα, πήρε τον λόγο ο Ταμίας του Συνδέσμου, κύριος Δημήτρης Καλύκας, που ευχαρίστησε τα 449 μέλη του και αναφέρθηκε στον οικονομικό απολογισμό του Συνδέσμου. Και στη συνέχεια, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου και Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, κύριος Βασίλης Ιωαννίδης, έδωσε το »πράσινο φως» για να αρχίσουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Στη συνέλευση υπήρχε μεγάλη συμμετοχή και ήταν πεδίο ανταλλαγής απόψεων που είναι σίγουρο ότι θα ωφελήσουν όλους τους προπονητές του Πειραιά. Το βέβαιο είναι ότι υπάρχει μεγάλη ενότητα και όρεξη για δουλειά, και μάλιστα σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο καιρό! Όσον αφορά τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, σ” αυτά θα αναφερθούμε προσεχώς σε επόμενο άρθρο…

3

 

 

 

 

 

 

6


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ