Εφημερίδα Κοινωνική

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ο Σωτήρης Τσιόδρας

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ο Σωτήρης Τσιόδρας
07 Μαΐου 2020

Στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών βρέθηκε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, επικεφαλής της ειδικής Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, μετά τα κρούσματα της ασθένειας Covid-19 που εντοπίστηκαν την Τετάρτη, 6 Μαΐου.

Όπως είχε χθες κάνει γνωστό ο κ. Τσιόδρας κατά την ημερήσια ενημέρωση του κοινού για την εξέλιξη της πανδημίας, εντοπίστηκαν 11 νέα κρούσματα σε «υγειονομική δομή» των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στη συνέχεια από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας διευκρινίστηκε πως από έλεγχο που έγινε στο 401 ΓΣΝΑ επιβεβαιώθηκε «κρούσμα σε ένα εν ενεργεία στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων και σε νοσηλευόμενο από τις 26 Απριλίου, απόστρατο αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας».

«Επιπλέον ιχνηλατήθηκαν ως θετικά κρούσματα δύο μέλη της οικογένειάς του, ένας επισκέπτης, τρεις αποκλειστικές νοσοκόμες, καθώς και τρεις νοσηλευόμενοι στον ίδιο θάλαμο, οι οποίοι δεν είναι εν ενεργεία στρατιωτικό προσωπικό αλλά δικαιούχοι νοσηλείας σε στρατιωτικό νοσοκομείο και μόνο», σημείωνε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ