Εφημερίδα Κοινωνική

Συνελήφθη ο κλέφτης που δούλευε και ως… ταξιτζής στον Πειραιά – Έκανε αναλήψεις με τις κάρτες των θυμάτων

Συνελήφθη ο κλέφτης που δούλευε και ως… ταξιτζής στον Πειραιά – Έκανε αναλήψεις με τις κάρτες των θυμάτων
31 Μαΐου 2020

*Της Χριστίνας Μπιτάδου

Το μεσημέρι της Πέμπτης (28-5-20) στην οδό Πειραιώς, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά ο 52χρονος Ε.Χ. για κλοπή και απάτη κατ’ εξακολούθηση.

Ο ανωτέρω κατηγορούμενος, την ίδια μέρα που συνελήφθη, είχε μπει σε γνωστό κατάστημα σούπερ μάρκετ και αφαίρεσε δύο μπουκάλια aloe vera, αξίας 39,98€. Η πράξη του αυτή έγινε αντιληπτή από τους υπαλλήλους του καταστήματος, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν την αστυνομία και λίγο αργότερα να συλληφθεί.

Δεν σταματάει όμως εδώ η δράση του. Συγκεκριμένα και κατά την προανάκριση που του διενεργήθηκε, οι Αρχές ανακάλυψαν ότι ο 52χρονος είχε ενεργήσει και σε ακόμα τέσσερις κλοπές κατά το χρονικό διάστημα 28-6-19 με 30-3-20, καθώς ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος φαίνεται πως δεν ήταν μόνο ένας απλός «μακρυχέρης», αλλά δούλευε και ως ταξιτζής!

Τα θύματα που επέλεγε ο 52χρονος ταξιτζής, ήταν κυρίως ηλικιωμένοι για να μπορεί πιο εύκολα να αποσπάσει τα πορτοφόλια τους και όταν το πραγματοποιούσε αυτό στην συνέχεια πήγαινε σε διάφορα ΑΤΜ και έκανε αναλήψεις.

Το συνολικό ποσό που πήρε από τα θύματα – πελάτες ανέρχεται στα 12.000€.

Εξετάζονται και άλλες δέκα περιπτώσεις στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Το Τ.Α. Δημοτικού θεάτρου Πειραιά σχημάτισε την δικογραφία του και οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιώς, για τα περαιτέρω.

Αν κάποιος πολίτης έχει «πέσει» θύμα σε μια αντίστοιχη περίπτωση με ταξιτζή μπορεί να μεταβεί άμεσα στην Ασφάλεια του Πειραιά για να το καταγγείλει .

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ