Εφημερίδα Κοινωνική

Πιλοτική εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου στα καύσιμα

 Breaking News

Πιλοτική εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου στα καύσιμα
06 Μαΐου 2020

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης και η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κα. Χριστιάνα Καλογήρου, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων κ. Γιώργο Ασμάτογλου και τον Διευθυντή της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρη Μακρυβέλιο.

Οι εκπρόσωποι του κλάδου παρουσίασαν αναλυτικά τις παθογένειες του συστήματος της πιλοτικής εφαρμογής του Μεταφορικού Ισοδυνάμου στον κρίσιμο τομέα των καυσίμων.

Ο κ. Πλακιωτάκης διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας για την οριστική λήξη του Μεταφορικού Ισοδυνάμου στα καύσιμα στις 31/7/2020 και τόνισε ότι για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας είναι καθοριστική η συνεισφορά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, ώστε να απεμπλακούν από το μέτρο οι πρατηριούχοι και να δοθεί η στήριξη απευθείας στον καταναλωτή νησιώτη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν, επίσης, και τα ζητήματα βιωσιμότητας του κλάδου και η ανάγκη ολοκληρωμένης παρέμβασης για τη διατήρηση της απασχόλησης στις επιχειρήσεις, ιδίως των νησιωτικών περιοχών, και της πορείας τους την επόμενη μέρα της πανδημίας του COVID-19.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ