Εφημερίδα Κοινωνική

Π. Καμάς: Δήλωση του επικεφαλής του Συνδυασμού Κερατσίνι – Δραπετσώνα #ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, για το αίτημα επέκτασης της ΟΙL ONE

Π. Καμάς: Δήλωση του επικεφαλής του Συνδυασμού Κερατσίνι – Δραπετσώνα #ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, για το αίτημα επέκτασης της ΟΙL ONE
06 Μαΐου 2020

«Διαβάσαμε τη δήλωση του Δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, για το αίτημα της OIL ONE, να τροποποιηθεί η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της Εταιρείας, ώστε να διευρυνθεί το Αντικείμενο της δραστηριότητάς της.

Είναι γνωστή η θέση μας, ότι δεν πρέπει να υπάρχει καμία βιομηχανική εγκατάσταση πλησίον του οικιστικού ιστού. Είναι λοιπόν προφανές ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι, σε νέα διεύρυνση του αντικειμένου των εργασιών της. Υπενθυμίζουμε ότι η προηγούμενη είχε συμβεί επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, το 2018 , κατά την προηγούμενη θητεία του κυρίου Βρεττάκου.

Η παραπάνω ενέργεια, είναι μία ακόμα ψηφίδα, στο ζοφερό ψηφιδωτό, που αφορά το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα. Ήδη προετοιμάζεται η επέκταση της COSCO, ενώ ήδη ο Δήμος Πειραιά έχει αναθέσει σε εταιρεία την συγγραφή μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Από το Σεπτέμβριο του 2019, έχουμε με υπόμνημά μας ζητήσει από τον κύριο Δήμαρχο, να υπάρξουν δράσεις για τα Ανοιχτά Μέτωπα της πόλης. Αντί για δράσεις, ο χρόνος αναλώθηκε σε συσκέψεις, ανακοινώσεις και καμία ενημέρωση των πολιτών.

Οι πολίτες δεν έχουν ενημερωθεί για τι συμβαίνει στην πόλη μας. Η όποια ενημέρωση έχει γίνει αφορά πρωτοβουλίες συλλογικοτήτων και Δημοτικών Παρατάξεων. Ο κύριος Βρεττάκος, επί μία πενταετία « κοίμισε», τους πολίτες, ως αμιγώς κυβερνητικός Δήμαρχος και σήμερα αδρανεί. Ενώ το σπίτι μας καίγεται ο κύριος Βρεττάκος, « άδει», επαναστατικές κορώνες.

Καλούμε το Λαό της πόλης σε εγρήγορση. Καλούμε τις Δημοτικές Παρατάξεις και τις συλλογικότητες σε κοινή δράση».

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ