Εφημερίδα Κοινωνική

Φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη: Πώς βρήκα την κρυφή κάμερα – Παγιδευμένο το σπίτι που νοίκιαζα

Φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη: Πώς βρήκα την κρυφή κάμερα – Παγιδευμένο το σπίτι που νοίκιαζα
29 Μαΐου 2020

Η 19χρονη φοιτήτρια, μιλά για την κάμερα που ανακάλυψε σε διαμέρισμα που νοίκιαζε και ισχυρίζεται πως κατέγραφε κάθε κίνησή της. Η ίδια κατέθεσε πως ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έχει οπτικό υλικό από τις προσωπικές της στιγμές.

«Ειδοποίησα τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να έρθει από το σπίτι για να τον ενημερώσω για το αντικείμενο που βρήκα να κρέμεται από το ταβάνι του υπνοδωματίου. Μόλις το είδε με διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για εξάρτημα από το σύστημα συναγερμού. Δεν τον πίστεψα. Έτσι κάλεσα έναν φίλο μου που γνωρίζει από ηλεκτρολογικά. Ήρθε στο διαμέρισμα και μόλις είδε το αντικείμενο μου είπε ότι δεν είναι εξάρτημα συναγερμού αλλά κρυφή κάμερα που είχε τη δυνατότητα να καταγράψει χωρίς ήχο αλλά με εικόνα την οποιαδήποτε κίνηση ακόμα και με κλειστά φώτα», εξηγεί σε ρεπορτάζ που μετέδωσε το Star.

Η δικηγόρος του κατηγορουμένου σε δηλώσεις της στο Star τονίζει: «Εμμένουμε στην αρχική μας κατάθεση ότι πρόκειται περί παρεξηγήσεως και θέλω να πιστεύω ότι θα λυθεί πολύ σύντομα. Δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις και πιστεύω το θέμα θα τελειώσει εδώ».

Η φοιτήτρια προσκόμισε στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση μια φωτογραφία που ανακάλυψε στο κινητό της και στην οποία φαίνεται η κάμερα τοποθετημένη απέναντι ακριβώς από το κρεβάτι. Η φωτογραφία είχε ληφθεί την ημέρα που πήγε να δει το διαμέρισμα.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ