Εφημερίδα Κοινωνική

Επίδομα 800 ευρώ: Αρχίζουν νέες πληρωμές- Τι ισχύει για τους επιστήμονες

 Breaking News

Επίδομα 800 ευρώ: Αρχίζουν νέες πληρωμές- Τι ισχύει για τους επιστήμονες
15 Μαΐου 2020

Σήμερα ξεκινάει ένα ακόμη κύμα πληρωμών για αποζημιώσεις ειδικού σκοπού, σε κατηγορίες εργαζομένων που δεν είχαν λάβει τα 800 ευρώ για διάφορους λόγους.

Πρόκειται για τους εργαζομένους των ειδικών περιπτώσεων που ολοκληρώθηκε η υποβολή των αιτήσεων και ανάμεσά τους είναι όσοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, οι δανειζόμενοι εργαζόμενοι, οι απασχολούμενοι σε επιχείρηση που μεταβιβάστηκε, κ.ά. Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα καταβληθούν σε όσους επιστήμονες υπέβαλαν αίτηση έως τις 15 Μαΐου, τα 600 ευρώ της ειδικής οικονομικής ενίσχυσης που αντικατέστησε το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης με τα voucher, που καταργήθηκε.

Οι πληρωμές για τους εργαζομένους που οι συμβάσεις τους βρίσκονται σε αναστολή και τον Μάιο, καθώς οι επιχειρήσεις τους παραμένουν κλειστές με κρατική εντολή, ή επαναλειτουργούν σταδιακά μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα γίνουν τον Ιούνιο. Συγκεκριμένα, βάσει του σχεδιασμού η καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού ύψους 534 ευρώ για επιπλέον 30 ημέρες αναστολής, για τις «κλειστές» επιχειρήσεις θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 5 με 10 Ιουνίου.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ