Εφημερίδα Κοινωνική

Έναρξη λειτουργίας σελίδας «Δήμος Πόρου – Ζωντανές Συνδέσεις»

Έναρξη λειτουργίας σελίδας «Δήμος Πόρου – Ζωντανές Συνδέσεις»
05 Μαΐου 2020

Ο Δήμος Πόρου φέρνει κοντά τους δημότες του και κάθε φίλο του νησιού, με τη δημιουργία της σελίδας «Δήμος Πόρου – Ζωντανές Συνδέσεις» στο facebook. Το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης, οι υπεύθυνοι των τομέων Παιδείας και Πολιτισμού, καθώς και εθελοντές συνεργάτες του Δήμου, ξεκινούν πιλοτικές ζωντανές συνδέσεις, με στόχο να απασχολήσουν τα πρωινά τους μικρούς μας φίλους που τα σχολεία τους παραμένουν κλειστά, αλλά και να παρουσιάσουν ενδιαφέροντα θέματα για τους μεγαλύτερους που αναζητούν δημιουργική απασχόληση, όπως μαγειρική, χορό κ.ά.

Η σελίδα θα είναι επίσης διαθέσιμη για παρουσιάσεις σε όλους τους δασκάλους και καθηγητές που δραστηριοποιούνται στο νησί, προκειμένου να έρθουν σε διαδραστική επαφή με τους μαθητές τους, να κάνουν επαναλήψεις, καθώς και να προσφέρουν επιμορφωτικές παρουσιάσεις στα παιδιά του Πόρου. Επίσης, η σελίδα θα είναι διαθέσιμη στους Συλλόγους Γονέων και στα ίδια τα παιδιά (15μελη Γυμνασίου και Λυκείου).

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να στέλνει μήνυμα στο INBOX και να εξασφαλίζει ώρα παρουσίασης, επικοινωνιακή προβολή και δυνατότητα μετάδοσης Livestreaming μέσω της σελίδας, έχοντας ως κοινό όλους τους διαδικτυακούς «φίλους» του Πόρου, με τους οποίους θα υπάρχει ζωντανή επικοινωνία μέσω μηνυμάτων και σχολίων.

Ο Δήμος θα ανακοινώνει μία μέρα νωρίτερα κάθε παρουσίαση που είναι προγραμματισμένη στη σελίδα, μαζί με μία σύντομη περιγραφή του περιεχομένου της, ώστε οι θεατές να είναι συντονισμένοι και προετοιμασμένοι για το θέμα (π.χ. υλικά χειροτεχνίας, υλικά μαγειρικής κ.τ.λ.).

Τέλος, με την επαναφορά στη συνηθισμένη λειτουργία του Δήμου και των πολιτιστικών του δρώμενων, η σελίδα θα μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ