Εφημερίδα Κοινωνική

Έλεχγοι της ΕΛ.ΑΣ. σε στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ – Μουδιασμένοι οι επιβάτες στα ΜΜΜ την πρώτη μέρα της άρσης των μέτρων

 Breaking News

Έλεχγοι της ΕΛ.ΑΣ. σε στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ – Μουδιασμένοι οι επιβάτες στα ΜΜΜ την πρώτη μέρα της άρσης των μέτρων
04 Μαΐου 2020

Πρώτη μέρα μετά την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και οι πολίτες καλούνται να προσαρμοστούν στη νέα κανονικότητα που επιβάλουν οι συνθήκες λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2.

Χρήση μάσκας, σχολαστικό πλύσιμο των χεριών, αποστάσεις ασφαλείας, αλλά και η αποφυγή του συνωστισμού είναι μερικές από τις συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσουν οι πάντες για την προστασία της δημόσιας Υγείας. Οπως προαναφέρθηκε η χρήση μάσκας είναι πλέον υποχρεωτική για όλους σε κλειστούς χώρους και συνεπώς στα ΜΜΜ, όπου από σήμερα ξεκίνησαν κανονικά την λειτουργία τους μετά μετά από 55 ημέρες περιορισμένης λειτουργίας.

Έλεχγοι της ΕΛ.ΑΣ. σε στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ

Από νωρίς στους δρόμους της Αθήνας άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται σε στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ και σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας προκειμένου να διαπιστώσουν εάν οι πολίτες τηρούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Μπορεί η πρώτη εβδομάδα να είναι ουσιαστικά πιλοτική μέχρι το επιβατικό κοινό να προσαρμοστεί στη νέα κανονικότητα, ωστόσο τα πρόστιμα βρίσκονται σε πλήρη ισχύ για τους παραβάτες που δεν συμμορφώνονται.

elegxoi_astynomias

 

 

 

 

 

 

 

 

Σήμερα το πρωί επί της οδού Ακαδημίας, παρουσία του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Αχ. Καραμανλή και του υφυπουργού, κ. Κεφαλογιάννη αστυνομικές δυνάμεις έκαναν συστηματικός ελέγχους για την τήρηση των μέτρων.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ