Εφημερίδα Κοινωνική

Ασφάλεια Δημοτικού θεάτρου Πειραιά

Ασφάλεια Δημοτικού θεάτρου Πειραιά
22 Μαΐου 2020

Ένα από τα μεγαλύτερα τμήματα του λεκανοπεδίου Ασφαλείας είναι το τμήμα Ασφάλειας Δημοτικού θεάτρου Πειραιά που καλύπτει μεγάλο χώρο ευθύνης, στο χώρο του κέντρου του Πειραιά, του κεντρικού λιμένα, της Πειραϊκής χερσονήσου, στον ΗΣΑΠ για την δίωξη καθημερινά μικρών και μεγάλων αδικημάτων, όπως είναι οι κλοπές σε καθημερινή βάση, η δίωξη του παραεμπορίου και του λαθρεμπορίου, η δίωξη ναρκωτικών και άλλων αδικημάτων.

Ο Διοικητής του τμήματος κ. Παναγιώτης Σερβές και ο Υποδιοικητής κ. Παναγιώτης Παπαθανασίου, προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές απαιτήσεις του χώρου ευθύνης τους με το λιγοστό προσωπικό που διαθέτουν, καθώς η συγκεκριμένη ασφάλεια διαθέτει τρεις βάρδιες.

Η πρόσφατη επιχείρηση που πραγματοποίησαν, την περασμένη βδομάδα, στις οδούς: Αλιπέδου, Γούναρη και πλατεία Ιπποδάμειας, είχαν φέρει θεαματικά αποτελέσματα στη δίωξη του παραεμπορίου με 28 προσαγωγές και 15 συλλήψεις. Δίνοντας έτσι το παράδειγμα ότι είναι μάχιμοι και αποτελεσματικοί με αυτές τις μικρές δυνάμεις που διαθέτουν.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ