Εφημερίδα Κοινωνική

Άνοιξε το στάδιο στίβου «Μελίνα Μερκούρη» στον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Άνοιξε το στάδιο στίβου «Μελίνα Μερκούρη» στον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη
29 Μαΐου 2020

Το Ανοιχτό Στάδιο Στίβου «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη υποδέχεται ξανά το κοινό μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για την άθληση σε ανοιχτούς χώρους.

Για τη χρήση το σταδίου είναι αναγκαίο να τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις και οι οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού(https://gga.gov.gr/…/…/article/278-covid/2981-covid19-sports). Οι αθλούμενοι είναι υποχρεωτικό κάθε φορά να επιδεικνύουν στην είσοδο του σταδίου συμπληρωμένο το Δελτίο καταγραφής.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης σημειώνει:

«Με στόχο την ενίσχυση της σωματικής ευεξίας των δημοτών μας, ανοίγουμε σταδιακά τους ανοιχτούς αθλητικούς χώρους του Δήμου μας. Παραμένουμε ασφαλείς και γινόμαστε όλο και πιο υγιείς. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε διεξόδους που συμβάλλουν στην ψυχική ανάταση και συναισθηματική ισορροπία. Μετά από την περίοδο εγκλεισμού και με υψηλό το αίσθημα της ατομικής ευθύνης, προτείνουμε την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και μέσω της άθλησης. Κάνοντας βήμα τη φορά, ερχόμαστε όλο και πιο κοντά σε δράσεις που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας. Στο πλαίσιο της σύγχρονης κοινωνικής πραγματικότητας, ο Αθλητισμός μπορεί να ρυθμίσει την ένταση της καθημερινότητάς μας με τον πιο ασφαλή τρόπο ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ανοιχτό Στάδιο Στίβου «Μελίνα Μερκούρη» λειτουργεί ως εξής:

Δευτέρα έως Παρασκευή

α) 8:00-15:30: Ελεύθερη προπόνηση έως 80 άτομα

β) 15:30-21:30: Προπόνηση ΜΟΝΟ στο τελευταίο κουλουάρ έως 30 άτομα

Σάββατο

α) 8:00-13:30: Προπόνηση ΜΟΝΟ στο τελευταίο κουλουάρ έως 30 άτομα

β) 13:30-21:30: Ελεύθερη προπόνηση έως 80 άτομα

Κυριακή

8:00-21:30: Ελεύθερη προπόνηση έως 80 άτομα

katagrafh

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ